Zajímalo by mě, kde v bývalé Jugoslávii se vyráběly tyto kanálové voliče KTJ 92, podle mě to bude Niš nebo Čajavec
TESLA 4245U MARTINO - problémy se signálovou částí
Moderátor: Moderátoři
- Oberleutnant
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- Oberleutnant
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Oberleutnant píše:tady je foto šasi Martina, na foto je jen částečně vyčištěné
Jinak pajosku2, nic proti tobě, ale trochu mě naštval martinbbb, který píše blbosti, jako že jsem propálil izolaci všech drátů, zasmrkal vnitřek od cínu atd.
Když jsem asi před třema měsícema viděl fotku jak máš připájenej KV tak na tom, co jsem napsal trvám a nevím proč tě to naštvalo...ostatně je to pravda....jestli tomuhle říkáš TV po renovaci, tak teda nevim, já bych se styděl takhle zahumusenej přijímač prezentovat, jako sbírkový kousek.... vypadá to úplně netknutý, jak kdybys v tom ani neměřil...navíc na fotkách před časem je to čistčí než tady, doma se ti asi musí hodně prášit co??? nejspíš bydlíš někde u nějakého dolu, viď??? ....aspoň ty lampy jsi mohl otřít, vždyť nevidíš ani jestli žhaví, navíc si dej bacha aby tím jak se zahřívají ten prach nechytnul a abys ještě nevyhořel, ty Čajavče.....
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. To je pocit, když Vám přeběhne mráz po zádech, že
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nechme ho žít, jen bych se přimlouval za uživatelsky neodmazatelnou připomínku jeho šaškovství - ten královskej taky měl červeno/žlutý pruhy a rolničky na čepici, aby bylo vidět, že ho není radno brát ve všem vážně. Nějakej "spešl status", klidně i "Šašek fóra", "Provokatér fóra" nebo něco podobného... A když ne status, tak avatára - ta perokresba je asi málo varující. Třeba by to odradilo i Toho, Co Se Jeho Jméno Nevyslovuje 2...
A kutilmile - nelituju tě