Amway
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Amway
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
A kutilmile - nelituju tě
Pak jsem na to nějak zapomněl a asi po roce chtěl znovu použít. Už to nefungovalo. A to nabízeli rovnou balení po 200 litrech, že za to ostatní mi urvou ruce, že to rychle prodám...
Kdyby to bylo k mání v malém balení v drogerii, třeba s tím, že po otevření to má omezenou dobu použitelnosti, asi bych to bral - čerstvé to skutečně fungovalo. Ale nevím, za jako dlouho to fungovat přestalo. To vylučuje kupovat to ve velkém, a když, tak rychle rozprodat. Do toho bych nešel: přijít o zákazníka či kamaráda lze takto velmi snadno.
EKKAR píše:Kdyby ty věci (byl jsem taky několikrát lákán do pyramidy multi-level-marketingu) byly tak ekologický, jak se tvrdí, nevyráběla by je mateřská firma někde ve třetím světě, ale doma na dvorku, aby dávala práci občanům svýho státu, kde platí daně. Místo toho se v "civilizovanějších" krajinách tyto sra*ky pouze plní do obalů a polepují etiketami. V bývalém zaměstnání jeden z úředníků nákupu dokázal přesvědčit vedoucího, že nákupem této značky na čištění strojů se mnoho ušetří - takže měl provizi v řádu desetitisíců za KAUF - ale pak se s tím nemyly ani schody do dílny, protože na ten mastný šmír z prachu a oleje to prostě nefungovalo...
Já to používám, na praní, na nádobí a na podlahu. A matrošem ze žumpy zalévám zahradu. Nevím jak teď, ale dřív to ekologické bylo, když s tím myli racky zaprasené ropou z nějakého ExonValdeze. Dřív ale dish drops byly čiré, teď jsou zelené.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
NICMÉNĚ: v městě X je v sobotu seminář o tomto druhu podnikání, vstupné 300,-. Pokud bych se do toho chtěl pustit, nabízí mi za vratnou zálohu 2900,- balíček, kde jsou různé knihy, CD, prostě rady do začátku. Sice je to prý se zárukou, ale proč tak vysoká záloha, když by stejně znali mou adresu... prostě podivnost. Všechny weby této společnosti se skrývají pod různými nelogickými adresami a přístup je vždy zaheslovaný - heslo se dozvíte u člověka, který vám spolupráci nabídl, jinak se tam nedostanete. A to se nezmiňuju o tom, co je možné se o této firmě dozvědět od lidí.
Žádáme všechny komunisty, Jehovisty, Amwaisty a jiné "obchodní zástupce", aby na nás nezvonili. Co potřebujeme to máme, co nemáme, to nepotřebujeme...
Nefunguje to, stejně zvoní
To Andrea - DishDrops je jediné, co fungovalo i když teď po tom "přebarvení" mám pocit, že Jar to zvládá stejně...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: