Co mi hrozi za 5W vysielanie na FM?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Marie Fůrie
Našinci kúrili menšími výkonmi, od 50 do 100W.
Samostatnou kapitolou je Rusko, tú "ďévočku" z Moskovskej taxislužby počuť na CB pásme na Slovensku aj dnes dosť často...
Před tou Jugoslávií jsem měl plný pásmo CB taxikářů, než přešli na profi pásmo a bývaly to zajímavý časy
O 8-10 let později už to nešlo, CB měl doma kdekdo a podle toho provoz vypadal.Určitá úleva nastala po rozšíření mobilních sítí, odchodu taxislužeb a jiných firem, ale někteří sebevědomí idioti zůstali a tak trvale otravovali, že jsem jednoho dne vypl stanici i já. Proti tomu odraz z okraje Evropy i v době maxima slunečního cyklu byl jen tichý šum..
Mali sme aj opakovač na kanáli 11, kým nás neudali ŠTB-amatéri, ktorým vadilo, že robíme pekné spojenia po Slovensku bez licencie. Tak sa musel opakovač zrušiť.
Opakovač dnes znova funguje na kanáli 15, ale už ho málokto využíva...
dolac píše:Pole, ak začneš vysielať 5W na VKV, dávam ti tak minútu, maximálne dve.
Potom sa môžeš tešiť na mastnú pokutu. Ver mi, mám to odskúšané. A to bolo iba snáď 100mW.
Co ta chitili ako to potom dopadlo?
Neviem co kukam stranky pira radii vzdy vydrzali dost dlho aj roky a boli dost zname (situacia v CZ), s jednim co vysiela 3 roky obcasne sa akurat bavim a tiez este nic ziaden problem...
Tak sa mi to az take strasne nezda.
pole píše:dolac píše:Pole, ak začneš vysielať 5W na VKV, dávam ti tak minútu, maximálne dve.
Potom sa môžeš tešiť na mastnú pokutu. Ver mi, mám to odskúšané. A to bolo iba snáď 100mW.
Co ta chitili ako to potom dopadlo?
Neviem co kukam stranky pira radii vzdy vydrzali dost dlho aj roky a boli dost zname (situacia v CZ), s jednim co vysiela 3 roky obcasne sa akurat bavim a tiez este nic ziaden problem...
Tak sa mi to az take strasne nezda.
Bolo to síce už veľmi dávno, skúšal som to iba dvakrát, krátko, a vždy max. do 20 minút už krúžilo v okolí auto s anténami na streche jedenkrát doprevádzané aj policajným vozom. Mal som šťastie, vždy som ich zbadal skôr.