Na tomto radio-CD-kazetaku nefunguje kazetak. Nasiel som tam dve totalne roztahane gumicky (ostatne vyzeraju byt OK). Kedze neviem, o kolko su vytahane, neviem urcit ich spravny rozmer - nemate niekto tie rozmery? Pokusam sa servisny manual zohnat, ale zatial neuspesne.
Já to řeším tak že tam něco podobnýho zkusím (nějaký řemínky mám vždycky v zásobě) a podle toho buď sháním větší nebo menší. Podle typu přístroje jsem řemeny nikdy nesháněl a nevím zda by mi v AME posloužili.
Ja jsem to naposledy resil tak, ze jsem si nechal poslat po dvou kusech z kazdyho rozmeru co meli a co mi jakztakz vyhovoval. Pak jsem vybral ktery sedely nejlip a bylo to.
Asi to tak aj spravim. Zoberiem ich zajtra do obchodu a skusim nakupit nieco podobne. Keby nemali, tak objednam z Avelmaku. Uz som to tak robil na mojej vezi Sony, ale to je predsa len este o nejakych par (>10) rokov starsi kusok o ktorom nikto nic nevie.
Změř to špagátem, spočítej průměr, odečti pár procent
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Uz som nieco kupil, vecer to vyskusam. Je to kazetak s elektronickym ovladanim, je to tam zlozite a miesta malo - takze som tie povodne vyberal len pinzetou bez rozoberania (kedze pripadne skladanie by mohlo byt problematicke).