Zabezpečenie auta
Moderátor: Moderátoři
- marimm
- Kontaktovat uživatele:
Zabezpečenie auta
Mám takýto problém. Chcem si dať do auta namontovať také zabezpečovacie zariadenie, ktoré síce zlodejovi umožní naštartovať auto, ale neprejde s ním viac ako povedzme 100m. Hľadal som aj cez googla, ale nič som nenašiel. Neviete náhodou, kde by sa to dalo zohnať? Ďakujem za radu.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Osobne bych se na to ale vykaslal a nechal si namontovat neco normalniho. Predstav si, ze ti zlodej vyjede z parkoviste, zustane trcet na krizovatce a utece z auta. Co se ti s tym autem pak asi stane?
Tak aspoň bude koukat nenápadně zmizet a policajty už si zavolá někdo, komu to auto bude překážet.
Že ty s tím nějaké popotahování mít budeš, s tím počítej. Ale zbude ti většina auta a i to jeho volné pohození v křižovatce ti spíš projde, protože ho tam odložila, a předtím ukradla, osoba ti nikoli blízká, jejíž jméno bys rád vyzradil, pokud by ti ovšem byla předtím představena (tahle úřadočeština, no fuj, že se nestydím....)
A kutilmile - nelituju tě
Celé mé povídání zkrátka směřuje k tomu, jak tě od podobné aktivity odradit - věř mi, v dnešní době dobrý právník stojí majlant a i jen malá pojišťovna má i na VÝBORNÉHO právníka... Myslím si, že dobře udělaný skrytý spínač je přijatelnější zajištění, než jakákoliv jiná partyzánština.
A kutilmile - nelituju tě
Jak to pak vysvětlovat jednotlivě rodičům, že jsem chtěl mít geniální nápad na pohlídání plechovky proti odcizení?
-
Makovec
Jaký máš vlastně auto ?
(já svoje nechávám i ve městě na parkovišti odemknuté -nemusím se bát ,že mi ho někdo ukradne (možná tak nějaká firma zabývající se sběrem železného šrotu