Čistící prostředek do dílny

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Čistící prostředek do dílny

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Určitě to znáte - ze všeho se sype prach, takže je potřeba neustále utírat a přitom mít levný a přitom účinný prostředek, co dobře čistí a nezanechává šmouhy. Teď je hromada všech "super multi surface" čističů, ale zas obchodníci neví, co by za to chtěli. Moje milá toho vyplácá litry (typická oběť reklamy) a výsledek za ty prachy nic moc.

Já jsem udělal malý experiment, sebral jsem jí "Pronto Multi Surface" od firmy Johnson s rozprašovačem, obsah jsem "zazálohoval" a do rozprašovače udělal obyčejnou jarovou vodu a přilil půl deci původního obsahu. Měl jsem za to, že se jar brzy rozloží a nebude to k použití, ale už to tady mám třetí měsíc (či víc ? ), krásně to čistí a příjemně voní. Co víc si přát :) Tak hurá uklízet !
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
rip

#2 Příspěvek od rip »

SIDTIM

#3 Příspěvek od SIDTIM »

Tak nevím, není to další skromné dílko Mistra Járy Cimrmana??? :lol:
(trochu už to zavání bublinkami do vodováhy a hřebíky ve spreji, gumové nýty nepočítaje)
..a co shoří, nezhnije..!
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

rip píše:Ale na ruce je nejlepší toto:

http://www.dokoupelny.cz/pece-o-kuzi/ne ... o-sapo.htm

:) :) :) To tě přežije a je bez fosfátů...
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Oldradio »

Celkem se mi osvědčil čistič Star 50, když potřebuju u starých rádií vyčistit knoflíky od letité špíny a mastnoty, stačí na chvíli namočit do koncentrátu a odpadne to samo. http://www.everstar.cz/
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“