Čust: superpraktik a superteoretik
Kvalita diskuse
Moderátor: Moderátoři
TomasX píše:Přesto mě napadá, že by si každý mohl do podpisu dát hodnocení svých znalostí (třeba - učeň, mistr, praktik, teoretik). Pokud by se někdo s "označením mistr" ptal na nefunkční vertikál, tak mu neodpovím: " Vyměň elyty ve vertikálu".
Od toho je tady preci tlacitko profil...ale 99% na to stejne prdi a nic tam vyplneneho nema
A dalsi vec, jak zajistis, aby tam dotycni psali pravdu? Je to jako boj s vetrnymi mlyny...Don Kokot by mohl vypravet.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Já bych v prvé řadě u otevřenýho urychlovače částic zjišťoval, jestli částice nenavlhly, nenabobtnaly a neucpaly trysku. Případě, že ano, trysku bych převrtal na větší průměr a vyměnil vertikál.
To by jiste pomohlo jen zpola,pokud budou spatne trandy na hrdle je i vymeneny vertikal na nic
HOWGH.
A kutilmile - nelituju tě
Taky mám jeden z dětství a jsem naněj patřičně pyšný.Když mi bylo 6let ,tak jsem ho koupil od staršího kámoše za 6 koru českých.To byla dřina je naspořit.Nedávno jsem do něj sehnal gumu zvanou "ledku č.5" a opravil ho do funkčního stavu.Je to paráda,jen nemám do čeho střílet,tchýni nemámEKKAR píše:Já tomu urychlovači říkám "GŮŮŮŮŮŮMO - PŮŮŮŮŮŮŠKA"...
K tomu urychlovači částic asi tohle. Nedávno jsem cosi špatného snědl byly urychleny všechny částice v mém těle,ale jen na trase pokoj-WC.Asi to byla nějaká polovodičová verze,protože ve směru WC- pokoj už byl pohyb pomalejší.
Nyní k původnímu tématu. je to tady v poslední době hrůza.Nevím co si Ti fakani v poslední době myslí. To osočení Kondíka v teď již uzamčeném vláknu to byla síla. Oni si Ti pitomci asi myslí,že je každý jim vědomostně sloužit a kdo si dovolí upozornit na jejich neznalost toho ukamenují,hovada jedny.Myslím,že jednou ze základních podmínek pro vstup do některých vláken by mělo být pár hodin v teorii nebo co Fakt mne to poslední dobou znechucuje.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Na snaze pomoct těm zkušenějším pak nevidím nic špatnýho, těch pár home made opravených televizorů ekonomiku servisů neohrozí - beztak by to ti lidi raději vyhodili, než by dali tisícovku za výměnu BUčka (nikoliv pana Bučka z Brna, ale bééúčka
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: