Tranzistory vs. LM3886
Moderátor: Moderátoři
Tranzistory vs. LM3886
O LM3886 se lidi na netu vyjadřují dost pochvalně, zřejmě je to jeden z nejlepších integrovaných konců, ale já si stejně myslím, že to tranzistorové zapojení bude hrát poněkud lépe.
Poraďte někdo, prosím.
- Přílohy
-
50W.TR.PA.pdf- 50W.TR.PA
- (25.2 KiB) Staženo 303 x
A kutilmile - nelituju tě
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
)zdenoeddie píše:...... to asi skor by ten koncak z ustredne s KD503 co mam doma hral lepsie
A jéje! Zde bych byl opatrný! Ty ústřednové konce (asi máš na mysli AUJ 635 a podobné mutace ve Studiosolech) trhají uši a pijou krev!! To už i stařičké MDA2020, přes svou hrůzně zaslouženou pověst, hrálo líp...
To Bastlecs:Konce Overture opravdu stojí za úvahu, jak Ti radí EKKAR, jsou už opravdu vychytané.
Z výkonnějších komerčních obvodů stojí za úvahu ještě TDA 7294 a 7293.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
SIDTIM píše:)zdenoeddie píše:...... to asi skor by ten koncak z ustredne s KD503 co mam doma hral lepsie
A jéje! Zde bych byl opatrný! Ty ústřednové konce (asi máš na mysli AUJ 635 a podobné mutace ve Studiosolech) trhají uši a pijou krev!! To už i stařičké MDA2020, přes svou hrůzně zaslouženou pověst, hrálo líp...
ano ja viem, je to dobre tak na suciastky, KD503 je ozaj neznicitelny trandak, ale tak trochu som si podpichol
Až to vyrobí, může sám srovnávat a dělat závěry, to je nejcennější
MDA2020 byl výjimečně nepovedený humus
Sendyx píše: Když jsem jednou v záchvatu píle v zesilovači á la Zetawatt ty konce nahradil 3886, majitel mi ten samý den volal, že to hraje neuvěřitelně čistě.
Pravděpodobně jsi vyměnil i ty 1458 na phono i na korekcích.
Kromě 2020 a OZ tam byl problematický i plošný spoj (dlouhé vlasové pravoúhlé linie, a to i země), použití Isostatů v signálových cestách...
hezká na tom byla vlastně skříňka.
A2030 se soudruhům v NDR moc nepovedl, má to větší tendenci k nestabilitě, než originál, taky vyšší šum (hlavně v nestandartních zapojeních dělal paseku).
Taky jsem Zettawatt 1420 postavil hned jak vyšel v amáru a dodnes mi žádný IO neodešel. Tehdy jsem dal rovnou B082. V dnešní době ho mám u PC v práci se dvěma ARO6604.
Protože jsem měl větší množství MDA2020, tak z rozmaru jsem upatlal šest koncáčků pro kamarády na zahrádku apod. (zadarmo).
Další jsem vecpal do tuneru 3606 HiFi i s malým plochým repráčkem do dna krabice, který mi dodnes vyhrává v kuchyni.
…přece ty MDA2020 nehodím hned do popelnice, že?