AUDI CHORUS, CONCERT

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

AUDI CHORUS, CONCERT

#1 Příspěvek od mi-ro »

Sešly se mi do opravy tyto dvě skoro stejná autorádia se stejným problémem. Nefunguje nebo velmi špatně funguje regulace hlasitosti, skoro nereaguje na rotační kodér. Po demontáži čel. panelu a rozebrání, vyčištění a zp. sesazení kodéru závada trvá u obou rádiií. Jenže kodér při BALACE nebo FRONT-FADER regulaci funguje bezvadně. Neví někdo kde by mohl být problém? Dík předem za jakékoli info
..to bude jen ňákej odpůrek
majak

#2 Příspěvek od majak »

Pravdepodobne je K.O. procesor :? jedine vymena.
Kdyz neco nejde silou, tak to pujde jeste vetsi silou....
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

No to je jediný co mě napadlo ale SW bývá vadný u receiverů, DVD ap. kde odejdou elyty v sít. napáječi nebo po bouřce ale v autě? navíc všechno ostatní 100% maká a náhodou se mi tu sešly dva se stejným problémem. Jestli je vadný uPC se steně nikdy nedovím protože jiný s náplní stejně neseženu.
..to bude jen ňákej odpůrek
workhard
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od workhard »

V autě se taky běžně vyskytují napěťové špičky. A ve válcích je bouřka prakticky trvale. :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
1010

#5 Příspěvek od 1010 »

Tuto závadu jsem řešil výměnou proc.,nakupoval jsem je v D.,v CZK asi 1200 za ks.
majak

#6 Příspěvek od majak »

mi-ro píše:No to je jediný co mě napadlo ale SW bývá vadný u receiverů, DVD ap. kde odejdou elyty v sít. napáječi nebo po bouřce ale v autě? navíc všechno ostatní 100% maká a náhodou se mi tu sešly dva se stejným problémem. Jestli je vadný uPC se steně nikdy nedovím protože jiný s náplní stejně neseženu.

sezenes.... www.elcar.sk
Kdyz neco nejde silou, tak to pujde jeste vetsi silou....
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“