posledních 10

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dikobraz

posledních 10

#1 Příspěvek od Dikobraz »

Chtěl bych se zeptat někoho znalého jak aktivovat ty dva příkazy na titulní stránce .Posledních 10 komentářů a posledních 10článků před rekonstrukcí vebu jsem to měl teď už ne . Ať se snažím sebevíce neumím to aktivovat -pomůže mi někdo. Díky předem.
Hill
Administrátor

je to jinak

#2 Příspěvek od Hill »

Počet n článků na titulní straně si můžeš normálně nastavit v osobním nastavení úvodní stránky.
Jinak, pokud jde o čerstvé věci, můžeš si v diskusním fóru vybrat příspěvky došlé za posledních 24, 8 nebo 72 hodin
Dikobraz

posledních 10

#3 Příspěvek od Dikobraz »

Díky za ochotu Hille ,ale asi jsem se špatně vyjádřil .Potřeboval bych aktivovat toto:
Obrázek
alovka
Zakladatel fóra/superadmin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od alovka »

Jedná se o posledních 10 komentářů a článků, které poslal či vystavil uživatel Dikobraz. Pokud jsem pod tvým jménem neuveřejnil žáden článek, nebudeš tam mít nic zobrazeno. Pokud jsi neposlal žáden komentář nebo si ho poslal anonymně, nebudeš tam mít zase nic zobrazeno.
Pošli nějaký komentář a uvidíš co se stane.
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

Hill píše:Počet n článků na titulní straně si můžeš normálně nastavit v osobním nastavení úvodní stránky.
Právě toto nastavení u mě nefunguje - chtěl jsem na úvodní stránce ubrat pár článků aby se zkrátilo rolování a stále je jich tam 10. Ideální by bylo nastavit zobrazené články dle výběru - nevím jestli je to možné přes "vlastní menu" ale HTML neovládám.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“