magnetický motor. prosím někoho znalého o jednoduchou odpo
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
http://energie.upramene.cz/ - doporucuju tamejsi forum...
Teda je fakt,že tě v audiotechnice Tě považuji za odborníka,ale teď musím říct že jsi vůl.Proč se pleteš do věcí,které prostě asi nikdy nepochopíš.Sendyx píše:No tak bádej, nobelovka tě nemine. Ale pšššt, stačí se podřeknout, třeba o rychlých diodách, a už jdou po tobě tajné služby. Doporučuji při bádání raději zalézt pod stůl a nikomu ani muk, ty družice dneska sledují člověka i na záchodě
Nemám zájem o korekci pravopisu.
JE TADY NĚKDO KDO BY EL VYPÍNAČ NESPÍŠE S FETŮ VYMYSLEL,,POTŘEBUJI JENOM ZAPNOUT A VYPNOUT A NIC MECHANICKÉHO TO NESMÍ OVLIVNOVAT,,TŘEBA JEN ZMÁČKNUTÍM MECH SPÍNAČE SEPNU FETY A DELŠÍM ZMÁČKNUTÍM VYPNU TO BY SE MI LÍBILO,,PROSTĚ NĚCO TAKOVÉHO,,NETUČÍM JAKÉ JSOU MOŽNOSTI,,,SNAD JEN AT JE TAM CO NEJMÉNĚ SOUČÁSTEK U KTERÝCH JE PRAVDĚPODOBNOST PORUCHY PŘI VYBRACÍCH CO NEJMENŠÍ,,,.. DÍKY JESTLI NKDO NAPÍŠE NIKOLA BARDYN
Používej hlavu,tím traktorem jsem myslel nástupce Tvého a Tobě podobných (ne)myslitelů.Sendyx píše:A ten traktor bude poháněnej tím magnetickým (ne)motorem, jo ?![]()
Předlož věrohodné teoretické základy, nebo ověřitelný pokus. Jinak mám pocit, že jsem sice vůl, ale jeden z nás je korunovanej
Jo a tu korunu si sundej,stejně by ti neslušela.
A k tomu puvodnimu dotazu...zkus se zeptat na aldebaran.cz, tam ti poradi spise. Ale nevim jestli se jim bude chtit odpovidat na takto formulovany dotaz.
Já Ti nic předkládat nebudu,stejně by jsi tuhle oblast nepochopil. Věnuj se i nadále zesilovačům,v tom jsi dobrý. Tady dost pokulháváš a navíc svým ignorantstvím odrazuješ ostatní. Tobě by se taky nelíbilo pokud by někdo s Tebou diskutoval o vlastnostech zesilovačů.
Tak pa pa. brouku
Jasně ,jasně máš pravdu,máš úplnou pravdu.Klid hlavně klid,všechno zase bude dobrý.
A nechceš se o svém problému poradit s nějakým odborníkem.Psychiatrů je dost a jsou velmi chápaví.