NAREX-špatná zkušenost
Moderátor: Moderátoři
NAREX-špatná zkušenost
Dobrý den,
na jaře 2007 jsem koupil aku vrtačku ASV 14E. Chtěl jsem něco pořádného a tak nehleděl na cenu koupil od NAREXu. Po půl roce jedna z baterií neměla takouvu kapacitu jak druhá, proto jsem požádal 1.11.07 (zakázka 08003175) o reklamaci. Zásilka přišla brzy zpět jenže po výměně akumulátorů v baterií byla situace daleko horší než před opravou. Nabíječ z příslušenství bloky nabíjel i 4 hodiny nebo je vyhodnocoval jako vadné. Poslal jsem vše opět k reklamaci 13.3.08 (zak. 08003175). Zásilka se zase brzy vrátila s tím že nebyla shledána závada a akumulátory jsou v normě. S tímto zásadně nesouhlasím!! V podstatě už nebyly k použití. Několikrát jsem se je pokusil "zformovat" (nabít a vybít) ale bez výsledku. Poslal jsem je proto opět k reklamaci 13.10. 08 (zak. 08012023) a pan Tomáš Gruncl rozhodl že akumulátory jsou opotřebené a tudíž nemám nárok na opravu. Vrtačku používám jen velmi občas cca 1x do měsíce tzn. že káždý z akubloků prošel od výměny asi 5 cykly. Nevím jaké používáte články ale dobří výrobci zaručují pro NiCd články min 400-600 nabíjecích cyklů pro ukončení doby života (60% původní kapacity). Pokud bych toto využil, musel bych každou baterii vybít a nabít 3x denně vč víkendů a to uznáte je asi nereálné. Nehodlám proto každý rok investovat 3 000,-. za nové baterie zvláště když vrtačlu (jinak dobrou) použiju 1x za měsíc. Bohužel se musím smířit stím že ASV 14E nevydží ani 2-letou záruku a pro mě se řadí k lacinému asijskému zboží které svou kvalitou odpovídá alespoň cenou. Možná budou někteří kolegové z branže potřebovat koncem roku nakoupit nějaké stroje a bude jen na nich jak se rozhodnou po mých zkušenostech. .."podpis"
Mám síťovou Narexku a bez problémů, tahle AKU se ale nepovedla u obou akumulátorů a jejich výměna už vůbec ne čož už nevypadá na náhodu, samotná vtačka je dobrá a chodila by dobře doposud ale mě spíš zarazil přístup značkového servisu. Souprava byla koupená u prodejce techniky NAREX-PROTOL s oficiální zárukou.Audioman píše:toto mi k Narexu niako nejde, ten akumulator mohol byť od výroby zlý(ako u LCD mrtve body), keby bol z číny neáhali by akumulator vymeniž pre jeho ozajstný výrobnu hodnotu, a je to blbe komunikovanie cez email a poštu čo sa týka reklamacie, radšj by som kupil v autorizovanom obchode so zarukou aj keby to bolo o niečo drahšie.
A kutilmile - nelituju tě
plně souhlasím, spíš že dneska je to u těhle věcí často otázka výrobce, ne značky. Často se setkávám s tím, jak je u výrobního sortimentu pseudo firmy co kus to jiný dodavatel a ten je zase shodný s úplně jiným značkovějším výrobkem . Ovšem cenou rozdílnou.Sendyx píše:Sorry, ale Einhell je trochu lepší šmejd. Lepší hobby, profi ani náhodou.