Chasis elektronkového zosinovača, kde zohnat pajkovacie očka
Moderátor: Moderátoři
Chasis elektronkového zosinovača, kde zohnat pajkovacie očka
A ako vyrabate chasis, mate doma ohybacku alebo to date vyrobit dakemu klampiarovi.
A cim striekate chasis napr na čierno poradte mi daku dobru farbu ktorou je nater staly lebo bezne cierne matne spraye z drogerie sa dost lahko hlavne z hniniku zosupavaju. Pocul som o praskovej farbe - o co ide?
Jako este robite popisky? Stietlac, alebo nalepky ci biela fixka?
Este kde by sa dali zohnat dakedy velmi popularne nitovacie pajkovacie očka, a tiez cuprexit ale bez medenej folie teda len ten pertinax.
K tym napisom: Staci ti podla mna fixa na popisovanie CD - ciek a zozen si alebo pismenkovu sablonu , alebo si najprv ceruzou nakresli na predok vodorovne ciary(tie ti vymedzia sirku pisma) a medzi ne jednu vodorovnu - ta zaisti symetriu toho pisma. No a potom vertikalne ciary - tie ti vymedzia dlzku pismena. A na potaky pouzi kruzitko , pricom najlepsie ked to chces ciachovat tak zisti vypoctom aka je asi hodnota pri tej ci onej polohe , alebo to zmeraj. Potom ti ostava , len presne opisat fixou tie ciary(samozrejme nie s tymi pismenami , pismena si tam pravitkom potom medzi ne das). Ja som to skusil a vypada to super , ale je to prplacka
K tomu sasi - to moje je take nic moc , brusil som ho ale nevyzera pekne
Da sa to vybrusit v domacich podmienkach , aby to bolo ako zrkadlo ?