konečně na to někdo přišel :-)
Moderátor: Moderátoři
zdenoeddie píše::lol: to je teda blbost. Ale zisla by sa mi ta krabicka do zasuvky 12V, chcem do toho integrovat pipatko na mysi, ku+rvy vyzieraju mi auto
Mně vyžíraly auto kuny, vymýšlel jsem elektrošoky, nakonec poradil kamarád-automechanik: Koupil jsem takové ty gelové vůně na WC, co nejintenzivnější, a kuny zvolily jiné auto.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Na STK jsem ztěží vysvětloval, proč mám v motorovém prostoru nádherně ohlodané kosti, ještě, že na mne nezavolali Policii ČR. To už bych nerozdýchal.
Ty ludry kuničky si mou feldičku oblíbily tak, že tam nejen chrápaly, ale i pořádaly rauty. Smrad z vůně WC gelů je přesvědčil o tom, že změna je život.
- kevin_mitnick
Jasne, ze na baterku vyzhavenou na nulu pres noc zapomenutymi svetly to nepomuze, ale kdyz je baterka treba jen mirne vybita tak na oziveni staci ctvrt nebo pul hodiny a v pohode nastartujes.
Môžem im nasypať také do červena sfarbené semená pšenice a čo ja viem, čo to ešte v tom balíčku je - majú to celkom rady a po 2-3 dni je po nich.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
jandu píše:Šak im daj najesť a autu dajú pokoj. Len klúčiki od zapalovania skovaj, aby ho tie potvory neodniesli.
Môžem im nasypať také do červena sfarbené semená pšenice a čo ja viem, čo to ešte v tom balíčku je - majú to celkom rady a po 2-3 dni je po nich.
to uz by vyzeralo aby som este aj mysi krmil.........
a tie psenicne zrna poznam, odskusane uspesne-neuspesne, mysi zdochli, a v zime ked sa kurilo, coze taky smrad z kurenia, a to oni tam pozdychali (chvalabohu sa to nestalo mne, ale znamemu), preto ich chcem len odplasit, nie usmrcovat, na to mam rafinovajnesie metody s okamzitym ucinkom smrti, moja vzdchovka by toho narozpravala