Prokluzující řemínky u mechanik magnetofonů
Moderátor: Moderátoři
stepa píše:Tak to jsou docela machri, jestli chteji prachy az potom, co to poslou.
Ahoj Stepo, no já jsem na tom podobně...poslal jsem Vallovi něco co jsem mu koupil v Gesu a peníze mi pošta dá, až to on zaplatí, pokud to zaplatí, měla by to poslat na účet, aspoń tak to mám dohodnuté. No zítra budeme chytřejší staroušku
Teď jsem se koukal do objednávky, tak je to převodním příkazem. Kdyby to asi člověk na poště nezaplatil, tak mu to asi nedají a ten převod asi udělají tam, já nám poštovní spořitelnu a pomocí max karty můžu tyto transakce dělat tam rovnou
stepa píše:No uz jsem taky neco kupoval "mistnim" v GESu, ale prachy jsem si nechal poslat dopredu...holt nejsem duverivec
No je to na dobírku a pokud to Valla nezaplatí, čemuž nevěřím, tak bych ho asi zastřelil
stepa píše:NO a jsme u toho! Cena CELEHO postovneho je 39+22 = 61Kc, takze celkem normal ...celou dobu se tady omilalo 39Kc
Stepo, zase tu píšeš něco jinak než je
konosuke píše:a dodává též gumové přítlačné kladky pro deck ? je to aiwa AD-F910, dual-capstan. při jednom trápení a demontáži mašiny bych vzal i řemínky, aby se zásilka rentovala
Něco tam má, ale to se tam podívej a uvidíš. Je to Martin Lhotský.