Fakt uz nemam slov, co se v tom nasem state deje, kdejakej hajzl u moci hned vymysli zpusob jak co nejvic nekoho obrat.
TV poplatky
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Fakt uz nemam slov, co se v tom nasem state deje, kdejakej hajzl u moci hned vymysli zpusob jak co nejvic nekoho obrat.
For Forbidden: nejlepsi je ten porad jak vybiraj do jaky rodiny umistej toho psa. Jak tocej pobyt s tim psem v tech rodinach a tak. Neco tak trapnyho a uplne naho*no sem dlouho nevidel . . .
-
Návštěvník
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Sorry za neslušný výrazy. Nešlo to jinak.
To se ale nestane, běžný občan chodí do Lidlu a večer kouká se starou na ordinace a nemocnice a platí za to, že ho pumpne Janda, OSA a že J*neček bere 14. platy za to, že v TV š*ká T*ušlovou
Máme +/- to, co jsme chtěli
Například, jestliže chtějí postavit "vysílání" do internetu na roveň normálnímu vysílání, pak ať ČT prokáže, že má platnou licenci pro vysílání všude na světě, kde je připojení na Internet. Jinak je to pirátské vysílání.
Kromě toho, pokud si vzpomínám, to i naráží na dikci zákona, který specifikuje, co je to broadcastingové vysílání.
Domnívám se, že vláda si platí expertní skupinu, která vymýšlí, za co by se ještě mělo platit. Modráci řvali před volbama, jak je nemorální platit daň z nemovitosti a z převodu. Bác, a už zdražili.
Když jsme se měli přiznat ke studním, tušil jsem kulišárnu.
Nikde jsem nic nehlásil, mám studnu podle soudního znalce starší, než byla vymezena v zákoně.
Přilezli úředníci, prý na udání.
Hodinu mudrovali, čuměli střídavě na díru v zemi a na posudek. Když jsem je vyhazoval, konstatovali, že jsme, soudní znalec i já, nějací moc chytří.
Nejchytřejší z úředníků byl místní šéf ODS, staví si teď 3. vilu, lítí letádlem, v Chorvatsku má jachtu, v Beskydech 2 penziony. Netají se dobrým kamarádstvím s Topolem...
Nikomu nic nezávidím, byl 15 let nezaměstnaný, a nikdy nedědil...
Ten asi studnu nemá...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Prostě, půl roku vyděláváme na stát. Jak to přitom ve státě vypadá, to vidí každý.
Asi po mesiaci mi poslali dopis kde veľkodušne znižujú pokutu na 20000 Sk aby vraj znížili tvrdosť zákona. Potom vláda vydala generálny pardon a kto nedoplatky zaplatil ( ja 40 Sk ) mal to mať vybavené. Samozrejme pre BSP zákon neplatí a požadovali pokutu naďalej. Slov. rozhlas s nimi nakoniec vypovedal zmluvu a zdalo sa byť všetko vybavené. BSP ich však dali na súd ktorý SRo prehral, tak čakám na ďaľšiu ponuku od BSP, som zvedavý čo z toho bude v tejto " Krajine neobmedzených nemožností "!