Amway

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Váš názor?

Super věc
1
2%
Pyramida
51
98%

Celkem hlasů: 52

Zpráva
Autor
helios

#31 Příspěvek od helios »

Sendyx píše:Jak ho znám, jistě by nezaváhal :D

Možno by nezaváhal, ale ak je ženatý, mohli by ho potom vydierať, počul som už aj o takých praktikách "náboru" JHV.

Na mňa JHV urobili raz nájazd v parku, kde som sedel na lavičke a pofajčieval. Boli dvaja, stredného veku a začali na ich obľúbené témy, aký je svet zlý, nespravodlivý a podobné bla-bla-bla. Nakoniec sa prepracovali k téme boh áno/nie. Keď už mali pocit, že som napoly nalomený ich rozprávkami, prišiel čas na moju zákernú otázku:
1. "je boh dokonalý?"
2. "samozrejme, veď je najvyšší".
1. "je boh samostatný a nezávislý?"
2. "jasné, o tom nemožno pochybovať:"
1. "ak je teda boh dokonalý, samostatný a nezávislý, načo potrebuje pre svoju prácu svedkov???"

Zjavne im to neurobilo dobre, lebo sa rýchlo rozlúčili a zmizli v ďiaľke... :twisted:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
SIDTIM

#32 Příspěvek od SIDTIM »

Nejlepší prý je, když vás tahle pakáž zastaví třeba na chodníku se slovy "my jsme svědkové Jehovovi...." odpovědět "já taky" a pokračovat v chůzi..

Když jsem měl sousedku, jakousi jejich vůdkyni, či co, vždy jsem až čuměl, jak krásný mladý holky k ní chodily. Asi vábničky...

Jinak for Sendyx: :lol: :lol: :lol:
..a co shoří, nezhnije..!
EKKAR

#33 Příspěvek od EKKAR »

Na mne se jednou pověsil párek Jehovistů ve vlaku už na Hlaváku (Wilsoňák pro modernější) - asi si mysleli, že budou mít čas mě zpracovávat. Potom, co jsem zhruba v Libni vyslechl jejich nabídku na debatu o otázkách víry a nevíry jsem jim v Klánovicích navrhnul jako nejideálnější víru zenový buddhismus - se základní filozofií "žij a nechej žít". Chvíli se snažili polemizovat, ale po mém prohlášení, že budhisté krom výborného náboženství praktikují i dobré kung-fu raději vystoupili už v Kolíně...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od pajosek2 »

Tak od jehovistů si jeden můj známý pomohl jedinečným způsobem. Pořád ho obtěžovali dvě jehovistky a tak po asi třetí návštěvě jim mezi dvěřmi vrazil otázku.:" Co je pravdy na tom,že tam provozujete hromadnou soulož? To bych k vám možná vstoupil." Tahle otázka v kombinaci jeho připitomělým výrazem v obličeji a pár promilema v krvi způsobila to,že už je neviděl.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Sendyx

#35 Příspěvek od Sendyx »

2 Helios - on je takový nevydíratelný, jeho manželka je taky případ :lol: ... myslím, že by se po takovéto akci klidně drze přiznal a pochlubil :lol: .

Já naposledy s nějakými podobnými (asi adventisty) v neděli ráno asi na čtvrt hoďky splknul, vytáhli na mne problémy světa, problémy drog a červenou knížku malého formátu. Já byl po flámu, tak akorát přikrmit opici, takže neměli šanci. Knížku jsem odbyl, že ji mám taky, a jako na zavolanou jsem měl pro známého u dveří nachystánu skoro stejně vypadající Příručku pro poddůstojníky. Tak jsem jim ji ukázal, zalistoval, zacitoval... Oni cosi žvanili o biblických příbězích, já dělal blbého a ptal se "jaké lidské příběhy", "příběh opravdového člověka či co" a v podobném duchu. Problémy drog jsem odbyl pětiminutovým monologem, že s tím problémy nejsou, za pár peněz si můžou dneska sehnat cokoliv, krátce pohovořil o kvalitě a dostupnosti dřív i dnes, něco i o DIY, houby rostou, leda koks že je drahej a jestli teda shánějí něco konkrétního, že bych se optal na Stodolní, kam mají zajít... no nějak se celou dobu ošívali a pak se sami rychle rozloučili a šli o dům dál :D .
jandu

#36 Příspěvek od jandu »

Vidím, že téma nabrala zásadný obrat. Na Jehovistov polemika neplatí - naopak, to je pre nich skôr povzbudenie do aktivity. Najlepšie je ich v zárodku zaraziť, najprv slušne /väčšina to vzdá/, alebo potom drsne, to už potom dajú pokoj.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
kevin_mitnick

#37 Příspěvek od kevin_mitnick »

Mne se jednou povedlo vyprovodit jehovisty skutecne fantasticky. A jsem si jist ze maji databazi, kterym domum se je lepsi vyhybat, protoze od te doby (a je to uz pomalu 7 let) nas dum nejak obchazeji i kdyz sousedy navstevuji pravidelne.

Tehdy to byla nahoda, jakou snad zivot nabidne jen jednou. Kdyz zazvonili, zrovna jsem se chystal na koncert kamaradovy kapely a protoze rad jaksi splyvam s davem, nahodil jsem se stylove. Kamarad tomu agrometalu co hraji rika black metal, takze jsem mel na sobe nejake deathmetalove triko (znate to, cerna barva, krev, krize, mrtvoly a hroby :wink: ), cerne dziny a na krku retez s pentagramem. A jelikoz nosim dioptricke bryle se samoztmavovacimi skly, tak nez jsem dosel toho slunecniho odpoledne k brance, mel jsem i totalne cerne bryle.

Zacali kecat neco o bohu a vire, tak jsem jim nejtemnejsim hlasem ktereho jsem byl schopen rekl neco na tema "Zadnej Buh neexistuje. Skutecnym vladcem sveta je Satan a sesteho dne sesteho mesice roku Adonaje se vrati na zem aby prevzal svuj trun." Pak jsem zvednul smerem k nim pentagram a zacal vykladat nahodne slabiky stylem zarikani nebo kletby. Jsem si jist, ze svetovy rekord v behu na 100 metru byl ten den prekonan... :lol: Jak rikam, dobre pres 6 let mam s nima pokoj... :D
kevin_mitnick

#38 Příspěvek od kevin_mitnick »

Jo a zpatky k tematu.

Na podomni obchodniky se mi osvedcilo ptat se po certifikatech na prodavane zbozi a kopii zivnostenskeho listu nebo zamestnaneckem prukazu (to pak vetsinou mizeji velice rychle), po pojistovacich pravidelne zadam licenci od CNB...

A kdyz je nekdo stale jeste vlezly a neodbytny, vetsinou jako posledni argument pomaha tohle

Obrázek
EKKAR

#39 Příspěvek od EKKAR »

Taky ji máš podle starýho dobrýho hraničářskýho zvyku pověšenou nade dveřma ze síně na dvůr, samozřejmě permanentně nabitou? :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
kevin_mitnick

#40 Příspěvek od kevin_mitnick »

EKKAR píše:Taky ji máš podle starýho dobrýho hraničářskýho zvyku pověšenou nade dveřma ze síně na dvůr, samozřejmě permanentně nabitou? :lol: :lol: :lol:

Nebudes verit, ale skoro jo. Tady u nas na severu se ted rozmohla cerna skodna, takze kver je v sini kousek ode dveri a permanentne nabity. Akorat bohuzel kvuli nejake te bezpecnosti a plkani uradu nevisi nad dverma ale schovany ve zdi za ocelovymi dvirky trezoru na kod...

Zastavam totiz nazor, ze jediny bezpecny pohled na skodnou je pres miridla... :lol:
Sendyx

#41 Příspěvek od Sendyx »

Množí se tam tuzemská odrůda nouplísáků ?
EKKAR

#42 Příspěvek od EKKAR »

kevin_mitnick píše:Zastavam totiz nazor, ze jediny bezpecny pohled na skodnou je pres miridla... :lol:

Jo - a to i na tu dvounohou...
kevin_mitnick

#43 Příspěvek od kevin_mitnick »

EKKAR píše:
kevin_mitnick píše:Zastavam totiz nazor, ze jediny bezpecny pohled na skodnou je pres miridla... :lol:

Jo - a to i na tu dvounohou...

PREDEVSIM na tu...
kbulda

#44 Příspěvek od kbulda »

EKKAR píše:
Carel píše:Na podobného"obchodního zástupce" jsem jednou "poštval"psa,kterého mimochodem nevlastním,slovy:"Azore ke mě,vem si ho,trhej!!!"Dealer mě málem trhal laťky z plotu,jak pelášil. :D

Jednoho podobného (Česká Pojišťovna, znám ho od vidění, tak jsem hned věděl, která bije) jsem "přivítal" se slovy: "Pojďte dál, já si jen musím vzít rukavici, abych vám mohl potřást rukou, to víte, jsme v karanténě kvůli svrabu...".
Zmizel, ani nepozdravil, nezdvořák! :bleble: :bleble: :bleble:

Když mi přišel od té samé pojišťovny agent pojistit dítě,( kterému byly
4 dny a bylo ještě v porodnici ) tak jsem se ho ptal, odkuď máš ty hajzle informace . Nechtěl vyzradit a byl neodbytný. Jak jsem byl nas*anej, tak jsem ho shodil ze schodů až do mezipatra. To už pochopil a dál utíkal sám.
kevin_mitnick

#45 Příspěvek od kevin_mitnick »

kbulda píše: Jak jsem byl nas*anej, tak jsem ho shodil ze schodů až do mezipatra. To už pochopil a dál utíkal sám.

Jo, neni nad to, slusne naznacit... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“