Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
U nás ve vsi někdo ukrad i toho papundeklovýho, vlastníkem byla obec.
Zbyl po něm jen ten stojan.
Ani ty živí toho papundeklovýho nenašli.
Starosta prý vyčíslil škodu na 10 000,- Kč.
kbulda píše:U nás ve vsi někdo ukrad i toho papundeklovýho, vlastníkem byla obec. Zbyl po něm jen ten stojan. Ani ty živí toho papundeklovýho nenašli. Starosta prý vyčíslil škodu na 10 000,- Kč.
kbulda píše:U nás ve vsi někdo ukrad i toho papundeklovýho, vlastníkem byla obec. Zbyl po něm jen ten stojan. Ani ty živí toho papundeklovýho nenašli. Starosta prý vyčíslil škodu na 10 000,- Kč.
Nebol náhodou moc sexy?! Možno ho šlohla nejaká 60ročná panna s vašej obce a teraz......
Anebo už berou ve sběrnách i papundekl. Jak si má, chudák, takový český Obama, opatřit cigára a gořalku, když jedna socyjálka je v pr... a druhá v nedohlednu?
Mimochodem, představa, jak hnědočech pod rouškou tmy a nabytých promilí omylem uchopí skutečného policajta a práskne s ním na dvoukolák, ta mne blaží...
Stále je to pakatel oproti skutečnému,ale zas na opačnou stranu,toho nikdo ukradnout nechce.
Jj, ty úvodní fáze popisuje docela přesně. Taky jsem se nechal kdysi na jejich náborovou "přednášku" zlákat, a musel jsem v půlce odejít, abych se z nich nezblil.
Byl jsem dokonce několikrát touto sektu připomínající "firmou" , respektive jejími "jásavými blbci" (nebo ZBLBNUTCI???) naháněn až loven, abych rozšířil řady těch, které je možno ždímat o další a další oběživo za údajné vzdělávací a sebezdokonalující materiály a akce. Protože sdílím mínění autora zmíněného článku, hodnotím tuto sekto-firmu velice obdobně jako reálně prokázaný LETADLO s názvem SKYLINE (taky se o mne pokoušeli a taky neuspěli). Řešení nacházím pouze jedno - v souladu s Járou da Cimrmanem ROZPUSTIT, VYPUSTIT & ZAPOMENOUT...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Oni ešte existujú, nezanikli? Mňa na spoluprácu lámali v roku ´92, preto sa čudujem. To sa ešte nájde niekto, kto im naletí? Sú podobní ako Herbalife, o ktorom som už tiež dlho nepočul, asi vymreli po konzumovaní tej ich super stravy.