Philips 21PT1542/58

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
alda1

#16 Příspěvek od alda1 »

chlapi zatím moc dík za rady ,musím běžet ,zítra se na to mrknu a řeknu vám...Jinak pokud něco nevíte zeptejte se :lol:
alda1

#17 Příspěvek od alda1 »

čau kamarádi, dneska jsem měřil znovu to napájení procesoru a je tam 3,2V Bude to asi opravdu v napájení teda vypadá to tak že
alda1

#19 Příspěvek od alda1 »

Kondíku ale kondíky jsem proměřil ve zdrojové části všechny až na jeden který byl mírně svlečen 820uF jsou OK.ani po výměně se nic nezměnilo
alda1

#21 Příspěvek od alda1 »

Jo známý možná pro tebe ,já nevím který..tu krabici ??nebo ty malé 1uF ty sou ok teda ten jeden má 0,9uF :lol:
ICE

#22 Příspěvek od ICE »

alda1 píše:Jo známý možná pro tebe ,já nevím který..tu krabici ??nebo ty malé 1uF ty sou ok teda ten jeden má 0,9uF :lol:

trand=tranzistor.
alda1

#24 Příspěvek od alda1 »

Nééé to píšeš dobře ale já neumím číst....četl sem to jako kond :oops: ach jo...jinak napětí sedí krom 160V na kapacitě 2426 ,je tam 147V
alda1

#25 Příspěvek od alda1 »

Tak jestli se jedná o tranzistor 7505 který vyúsťuje 5v větev tak tam je to OK 5,2V Vypadá to beznadějně
alda1

#26 Příspěvek od alda1 »

chlapi tak to zrekapituluju ,teď mi to už reaguje na DO -nechápu to- ale nezobrazují se žádné čísla předvoleb,menu nejde , jen to přepíná předvolby a dá se to zapnout a vypnout přes DO.
tornado6

#28 Příspěvek od tornado6 »

Vyzera to tak že Kondik ma dnes zazračne dobru náladu to je dobre. :wink:
alda1

#30 Příspěvek od alda1 »

Tak zdá se že to kupodivu už funguje ... ale zdá se mi že to neladí..jak se tato Tv vlastně ladí? dá se to přímo na panelu ?
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“