Identifikace reklam na TV

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od forbidden »

mtajovsky píše:To jsem si včera v GESu ověřil na vlastní kůži. Asi 6 položek - konektory a vidlice do DPS mi prodavač vydával přesně 40 minut. Nakonec stejně všechno neměli a jednu položku mi dal špatně. :evil:

Tohle znam z GMka taky, je tam uz delsi dobu jeden takovej mensi, mladsi cernovlasej a u toho se mi stava pravidelne, ze v sacku najdu neco jinyho, nez jsem mu rikal. Ted uz si to radsi kontroluju primo v prodejne, jakmile to sklada do ty svy krabicky, kdyz mam to stesti a zrovna na me vyjde on.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od stepa »

mtajovsky píše:To jsem si včera v GESu ověřil na vlastní kůži. Asi 6 položek - konektory a vidlice do DPS mi prodavač vydával přesně 40 minut. Nakonec stejně všechno neměli a jednu položku mi dal špatně. :evil:

Asi jde o to kde. Ja mam dobrou zkusenost s prazskou pobockou...chlapi celkem vedi a maji prehled...az na toho prcka, co se tam obcas objevi.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Andrea

#48 Příspěvek od Andrea »

forbidden píše:Tohle znam z GMka taky, je tam uz delsi dobu jeden takovej mensi, mladsi cernovlasej a u toho se mi stava pravidelne, ze v sacku najdu neco jinyho, nez jsem mu rikal. Ted uz si to radsi kontroluju primo v prodejne, jakmile to sklada do ty svy krabicky, kdyz mam to stesti a zrovna na me vyjde on.

V Brně taky prodávají v GM drogy? 8O
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od forbidden »

Jasne, minimalne toluen se tam da sehnat :)
Andrea

#50 Příspěvek od Andrea »

forbidden píše:Jasne, minimalne toluen se tam da sehnat :)

No u nás určitě prodávají drogy, protože prodejem součástek se neživí, to už by dávno zkrachovali.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“