bu2520 píše:já nevím ale z vlastní zkušenosti jsem zažil u několika lidí že měli dílnu naklizenou a taky v ní nic moc nedělali sem tam vyměnili šňůru nebo půl roku stavěli zesilovač s nějakým TDAčkem a to byla jejich praxem kdežto u praktiků je bordel jak na kolečkách, proto že nemají čas neustále sešroubovávat přístroje , na které jim zrovna chybí součástky, nebo inspirace a ještě je úplně nechtějí shodit ze stolu. Ale to je jen moje pozorování, třeba jsou i mezi námi ti co přes neustálé vrtání se v elektronice mají pracoviště jak klícku a takovou dílnu bych rád viděl ,abych si vzal mustr a nápady jak na to
tak s tym musim len a len suhlasit, ja nemam cas upratat - skola, frajerka, brigada, praca kolo domu atd, co Vam budem hovorit no, ale uz ide zima tak by sa to malo zlepsit, ale az niekedy vo februari, kedze za chvilu su pisomky/skusky takze zase casu nebude.
K tym rozrobenym veciam, sam mam niekolko rozrobenych projektov, na ktorych treba nieco doladit (vid moj zdroj na skusanie elektroniek), alebo nieco mi tam chyba (napr. rieseny ekvalizer s elektronkami, pokial nebudem mat na com aspon zakladne vyselektovat elektronky, nemozem s tym robit nic), a potom nejake veci na opravu.
Ja ale hovorim, ze ten kto ma bordel a sa v nom vyzna, tak urcite uz len nieco tam robi, ten kto ma poriadok, tak mozno ide do tej dielne maximalne cez den otvorit okno, popripade zatopit/pustit radiator.
Raz som v nejakom casopise cital, ze zenske maju viacej zaujem o chlapov, ku ktorym ked pridu a vidia na stole napr. srubovak, tak si hned myslia ze je chlapec sikovny, maju o neho zaujem, ako o takeho ktory ma vzorne upratane a nic nerobi, andrea by sa mala k tomu vyjadrit