Elektronkovy 4xPcl82 zosilovac

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
somorastik
Kontaktovat uživatele:

Elektronkovy 4xPcl82 zosilovac

#1 Příspěvek od somorastik »

Caute,
Navrhol som si taku schemu zosillovaca s 4 x Pcl82, nakolko mam tych elektroniek doma kopec, tak som chcel len jednoduchu schemu zosilovaca pre gitaru.

Par poznamok k scheme.
Filter som pouzil induktivny zo starej elektronkovej TV, kondenzatory vo filtracii su 220uF/400V, zhavenie vyriesim cez transformator, nie cez zrazaci odpor (36W) :) ako je na scheme.

Tymi napatiami zdroja som si nie isty, a zapojenim predzosilovaca? Dal som to do kaskady podla mna by to mohlo byt ok.

Tak pozrite sa mi na to prosim ze co by ste tam upravili a co nieje podla vas v poriadku.

Diky

Schema je tu:

http://picasaweb.google.cz/somorastik/E ... 1119181330
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pajosek2 »

A víš o tom,že pokud zapojíš dvě lampy paralerně,tak výstupní trafo musí mít polovinu výstupní impedance dané lampy?
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Hop377

#3 Příspěvek od Hop377 »

To muzikanti neriesia, kludne vytiahnu dve lampy zo stvorlampoveho koncaku a vobec ich nezaujima nejaka impedancia vystupaku.
somorastik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od somorastik »

Pravdupovediac to neriesim ani ja nakolko ide len o pokus, postavit zo zbytkov co doma mam co sa da, vystupak bude sietovy trafak z ruskej TV s vyvedenym stredom na primari. Takze mi tu neplacte prosimvas o muzikantoch, lebo to nikomu nepomoze taketo komentare, chcel som vediet iba Vas nazor na tu schemu o vystupnom transformatore nebola rec myslim.

Diky
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pajosek2 »

somorastik píše:Pravdupovediac to neriesim ani ja nakolko ide len o pokus, postavit zo zbytkov co doma mam co sa da, vystupak bude sietovy trafak z ruskej TV s vyvedenym stredom na primari. Takze mi tu neplacte prosimvas o muzikantoch, lebo to nikomu nepomoze taketo komentare, chcel som vediet iba Vas nazor na tu schemu o vystupnom transformatore nebola rec myslim.

Diky
Aha,pokud jde jen o pokus,tak je to jedno.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zdenoeddie »

Citim smrad, len neviem este z coho :lol:
Ja myslim ze ako pokus je to dobre, btw na druhy tyzden som v Brne mozme to prebrat :wink: Tesla vajce uz je tvrde od toho cakania :lol:
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“