Výměna trafa za externí u NC450

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mtajovsky

#16 Příspěvek od mtajovsky »

Ještě dodnes provozuji NC440, i když zřídka. Taky jsem se potýkal se snížením brumu, tím obdobím si asi projde každý. Nejlepší výsledek jsem dostal tak, že jsem odizoloval raménko od šasi a stínění propojovacího kablíku je připojeno přímo na raménko, ale NIKOLIV na celé šasi gramce. Spojení šasi gramofonu se skříní zesilovačem je provedeno samostatným tlustým kablíkem, ne tedy, jako původně, pomocí stínění signálového kablíku.
honza637
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od honza637 »

Jo tak to máš asi pravdu. To jsem nikdy neviděl. Znám NC420, 430, 440, 450 a další, ale z téhle řady jsem si myslel že něco existuje ale nikde o tom není zmínka.
I když proč s tomu divit. Stejně jako málokdo ví co je za pojem Studer tak asi málokoho zajímá historie a tak tyhle staré věci upadají v zapomění a do sběrných dvorů.
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jef111 »

Já ten NC410 doma mám :)
Není ale můj, je tu jen na restaurování. Když jsem ho viděl poprvé tak jsem se zděsil co že to je za vykopávku. No není to tak strašné, asi základní kritéria Hi-Fi splňuje :) Ale v dnešní době bych na tom už asi nehrál..
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“