špatný tisk z epson cx5200
Moderátor: Moderátoři
špatný tisk z epson cx5200
včera jsem tiskl v pohodě, po dnešním zapnutí tiskárna netiskne černou a červenou a v tisku jsou zřetelné široké bílé pruhy, inkoustu je dost, zkoušel jsem i nové cartrige, několikeré čištění hlavy nepomohlo a při tisku inkoust ubývá. Neznáte někdo příčinu? Díky
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Je to kombinace scanner/tiskárna, rozhoduju se jestli to má smysl nějak opravovat, nebo to nechat jako scanner a tiskárnu koupit jinou. Ale jakou? Tady se mi tenkrát líbilo, že inkoust odolává vodě a nebledne.
Nedalo mi to, vozík jem rozebral a hlavu vytáhl, rozšrouboval a když jsem to tam viděl tak jsem ji zase radši složil(původně jsem ji chtěl vykoupat celou). Pak jsem zjistil, že líh už taky nemám tak jsem hlavu jenom otřel a dal zpátky. Když jsem to zapnul tak bylo slyšet strašný zvuky a vyhodilo to eror. Po třetím zapnutí se mi už pomalu chtělo plakat, ale nějak se to chytlo a - světe div se - tiskne to
Díky za rady, s tou hlavou to byl správný směr, i když jsem původně předpokládal, že automatické čištění bude stačit.
Zřejmě se mnou někdo nebude souhlasit, ale zbavil jsem se starostí zakoupením HP PSC 1315. Tiskárna stojí třeba 2měsíce a potom i přesto tiskne bez problémů, hlavy jsou na cartridgi takže pokud odejdou, spraví to investice cca700kč a v refill24 ti to naplní za 150kč.