Tak jsem taky nevydržel a reaguji.Jsem amatér kterej se podívá do všeho.V TV se taky hrabu a rozhodně to nedělám na kšeft a je to hlavně o tom,že mi někdo řekne, hele nepodíval by ses na to?Jestli se ti to nepodaří opravit,tak to vyhodím,do servisu to nemá cenu dávat,tak zní otázky od lidí kteří mě většinou znají,ceduli že opravuji rozhodně nikde nemám.Peníze za to neberu z principu že nemám odvahu na to dát záruku,protože vím jaký jsou lidi potvory i když to jsou známí a kámoši(ti jsou někdy ještě horší).Jen vezmu peníze,ono to pojede 14 dní a mám ho tam znovu s otázkou ono to nefunguje,tak ted to už musíš opravit,vzal jsi za to prachy.Musím podotknout,že zatím mám docela slušnou úspěšnost,jen jedna TV měla zřejmě v háji hybridní obvod zalitej v keramice,byl to samsung a bylo to ve zdroji,po osazení novýho tranzistoru vždy vyhořel a přitom všechny součástky byly OK.Tím nechci machrovat,jen vám říct,že si závady nevybírám.
Už jsem to tu kdysi probíral,že se servisem mám svoje zkušenosti,kdy po opravě a záruce 3 měsíce nastala závada znovu a to už jsem nevydržel a lezl do toho se šroubovákem,servisák vyměnil vertikál,ale že by prohlídl konektor to ne,byl částečně rozteklej a přechodák ,po očištění jde TV do ted,akorát jsem to měl kdysi napájet na tvrdo,oprava stála 1300kč.
Tohle byl impulz k tomu,že jsem se v tom začal hrabat.
To ale neznamená,že mám něco proti vám servisákům tady,vždy jste mi pomohly a já si toho cením,ale ti druzí vám bohužel kazí jméno a my tu už jinýho servisáka v okolí nemáme,nebo tedy máme ještě jednoho,ale ten mě řekl že to mám odvézt tomu prvnímu,že nemá s TESLOU smlouvu nebo co,tak jsem byl zase nahranej.
Už mi psalo několik lidí na e-mail a dotazovali se na něco,protože mají strach se tu zeptat,vždy je sjedete jak malý kluky.
Vím že dotazy jsou tu kolikrát dětinský,ale budto nereaguji a nebo napíšu že se to tu už řešilo a nebo se snažím poradit.
Řešilo se toho tady už mega a já osobně už se ani na nic neptám ohledně TV,vždy se mi to podaří najít ve starších příspěvcích.
Bohužel ceny dnešních přístrojů odrazují lidi od servisu,mám 3 TV od popelnic a nejsou to žádný stará mrchy ve dřevě,všechny jdou perfektně a byly to většinou vyschlý elyty,z toho je vidět že lidi to nechtějí už dávat do servisu.
CRT TV ubývá a u LCD a plasma TV už to asi nebude žádná sranda i pro profíky,alespon né pro toho našeho u nás,ten po rozdělání plasmy a zezření mnoho zastíněných modulů to zase zavřel a vrátil zákazníkovi.
A ještě pro pana IVANA,vždycky se bavím u vašich odpovědí,nevím jestli jste v důchodu a nebo ještě opravujete,ale jestli jste opravoval a zároven jednal s lidima,tak jste musel mít asi natřísklo ve kšeftě.Já osobně bych nehleděl na váš věk i když je mi polovic co vám a řekl vám něco od plic.
Nevím proč všichni reagujete když nechcete poradit,vždyt radou odnes to do servisu toho člověka od toho pokusu porejpat se v tom neodradíte.
Já osobně do servisu bych už nic nenesl při dnešních cenách,vždy si to propočítám a zjistím že se to nevyplatí.
A to jsem měl ještě jednu zkušenost s telefonem,kterej jsem reklamoval pro chrchlající repro a dodrbaly mi něco jinýho,že mi vypadával signál a na reklamaci mi řekli,že je to těžká závada,nemusí se jim to projevit a vy zaplatíte veškerý náklady.
Sakra jsem se malinko rezepsal,ještě pro pana Ivana,myslím si že jste opravdovej odborník ve svém oboru a to beze srandy,ale malinko pokulháváte v tom jednání s lidma.
Tot vše a ted budu mít obavy sem jít i já