Jsem zvukař, budete mi platit?
Moderátor: Moderátoři
Jsem zvukař, budete mi platit?
Větší maso je tohle. http://www.novinky.cz/clanek/154955-spr ... ezeni.html
Mám pocit, že tam jde o něco úplně jiného než o starost státu, aby soukromým firmám nevznikala škoda, do čehož ostatně státu NIC NENÍ.
A kutilmile - nelituju tě
ochranu práv a uměrně počtu akcí a jejich výtěžkům z poplatků dostávali tantiémy všichni. Myslím, že i uklizečka je brala!
Dnes tuším hrabou jen správci práv a ustatní je jim fuk! Když pominu fakt, že jde o neziskové organizace, tak je s podivem, kam ty prachy mizí! To ani nemluvím o tom, že, pokud to je zákonem stanovený poplatek, tak by jej měl vybírat stát! Máme přece jedinou povinost platební, a to platit daně a poplatky! A k tomu příslušný zákon!
Ale dost než to admin mázne, tohle politika, to sem nepatří, no né?
PS: omluvte pravopis díky
Neomluvím, ale nebaví mě pořád umazávat pásmeno N ze slov MNĚLI, MNĚŘIT, ani doplňovat čárky, tečky a velká písmena, aby tvoje sdělení dostalo smysl.
Hill
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Nejsem živnostník, ale kdybych byl, postupoval bych vůči OSE (a podobným příživníkům) tak, jako jeden majitel pohostinství - kde má jukebox a neustále puštěnou telku - když se hraje fotbal nebo hokej, běží na ní sport, jinak Óčko nebo MTV, prostě náladovka. Otevíral v roce 2000 a netrvalo dlouho, ukázali se u něj jednoho odpoledne krátce po otevření 2 chlápci a vytasili se s tím, že jsou z OSY a kdesi cosi támhlesi, že má platit už nevím kolik měsíčně za veřejné provozování hudby. Milý hospodský sáhnul pod pult, vytáhnul krátkou brokovnici a hvízdnul na dogu, která spala pod tou hrající telkou - a najednou byl v lokále sám... Od té doby se u něj nikdo s takovým požadavkem neukázal. Jak vidno, asi mají VICHRA...
Je to HNUS. Můj dvouletý syn má rád,když mu moje žena zpívala,ještě,že se to nedozvěděl někdo z OSY,mohli jsme platit za pec nám spadla.
No nic budu si muset dávat pozor, aby některý z mých prdů někomu nepřipoměl nějakou známou melodii.
JSOU TO VYŽÍRKY
Nemám zájem o korekci pravopisu.
No jo,ale je spousta lidí,kteří se neumějí bránit a mají strach.Něž by se přehadovali,tak raději ustoupí. Chce to i trochu odvahy a ta není každému daná.Crifodo píše:Zpoplatní vám jedině to, co jim svojí leností a lhostejností dovolíme.
poměr bude tak asi 9 990 000 potenciálních konzumentů, 9000 "výkonných" klientů OSA a 1000 slouhů v režii OSA... to se mi zdá jako dobrý skóre, aby to národ vysvětlil OSA a ne OSA národu. Holt si rádi dáme tancovat po zádech.
Nemám zájem o korekci pravopisu.