Akumulátor
Moderátor: Moderátoři
-
Vit1
Akumulátor
- Přílohy
-
Akumulator.JPG- (108.42 KiB) Staženo 1135 x
A kutilmile - nelituju tě
Hill píše:A co je napsáno v návodu k tomu autu? I v supermarketech jsou povinní ke zboží dodávat návod.
Hille, ZAPOMEŇ!!!! Já takhle v létě sháněl cokoliv ke hračce z TESCA pro "děti" ze stacionáře - dostaly metrové ferrari a nebylo k němu nic, jen leták, na kterém bylo napsané, že se má nabíjet 4 hodiny přiloženou nabíječkou a víc ani slovo! Samozřejmě, jeden z nich je šikulka, někde splašil šroubovák a vykuchal akupack - byly v něm bodově svařené "maxitužkovky", jak mi to popsal člověk, co v tom stacíku dělá - a bohužel ty troskypersonál stacionáře vyhodil dřív, než jsem se k tomu nachomýtnul. Zbylo auto, rozbitý ovládač, nakřápnutý nefunkční nabíječ (spínák) - a když jsem navštívil místní TESCO, odkud vše pocházelo, bylo mi odpovědí jen krčení rameny - oni nic, oni muzikanti! Bylo mi to vysvětleno tak, že TESCO si u výrobce v Číně objedná výrobu a dopravu do Evropy - a o víc se nikdo nestará, pokud se hračka porouchá, vrací TESCO kupní cenu bez možnosti záruční opravy. To je úroveň, co?
A kutilmile - nelituju tě
-
Vit1
To Josif: Elektroniku auta jsem nekuchal tak nevím, jestli je to jako v tom Hammeru. Ale nižší napětí je na elektroniku + natáčení předních kol a to vyšší na motor pojezdu. To relátko při zapojení pohonu tam cvaká. Asi to nahradím jedním zdojem 8 nebo 10V a propojím červený s modrým. Vyzkoušeno, funguje.
Díky všem za rady.
-
Vit1