Tiskárna HP 640C

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Saturn

Tiskárna HP 640C

#1 Příspěvek od Saturn »

Na této tiskárně se mi objevila zajímavá porucha. Natáhne si papír, pak jej na střídačku kousek vysune, pak zasune, ale k tisku již nedojde. V okně tiskárny píše " probíhá tisk", pak po nějaké době zahlásí poruchu tisku. Poruchu zruším pouze vypnutím a opětným zapnutím tiskárny, papír mi vyjede sám bez problémů ven. Vím, že je to už předpotopní stroj, ale nechce se mi ho zatím vyhazovat.
Nemáte někdo s touto závadou zkušenosti?
Díky za každý postřeh.
Zdraví Saturn.
Pěkný den přeje všem
Saturn
maxim

#2 Příspěvek od maxim »

Zdravím,
v první řadě to můžou dělat náplně ty vyzkoušej v jiné tiskárně-pokud máš možnost, nebo dej nové, dále to může dělat ztuha se pohybující suport hlaviček po vodící liště zde pomůže vyčistit a promazat a dále zasviněná podávací pryžová kolečka pro papír je dobré je vyčistit regeneračním prostředkem na pryž - Platenclene.
breta1

#3 Příspěvek od breta1 »

A co autotest - vytiskne se zkušební stránka?
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mourek »

doplnil bych ještě maxima, za vozíkem je folie s čárkami na určení polohy, může být špinavá.
Saturn

#5 Příspěvek od Saturn »

4: all Zkušební stránka vytisknout nejde, za ostatní rady děkuji, vyzkouším a dám vědět. Saturn
Pěkný den přeje všem
Saturn
Saturn

#6 Příspěvek od Saturn »

4: All - Tak jsem se konečně dostal k opravě tiskárny, rozložil jsem ji, fólie za vozíkem a "kolejnička" po které se pohybuje vozík s hlavičkama byly špinavé od toneru, tak jsem vše vyčistil, složil a světe div se jede. Díky za všechny rady, Maximu a Mourkovi díky zvlášť.
Saturn.
Pěkný den přeje všem
Saturn
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Mourek »

JO ještě dodatek, tu vodici kolejničku je dobré namáznout, třeba nějakým WD sprejem, nacákat na hadřík a potřít.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“