Proste ten system je taky bezpecny ze ani ty sam sa tam nedostaneš
Zájemcům o Windows Vista
Moderátor: Moderátoři
Včera jsem četl v listopadovém čísle AR (to "původní") článek o tom, jak má vypadat "Windows 7" neboli nástupce Jehovisty - a nadšený rozhodně nejsem - aspoň autor rozhodně doporučuje běžnému uživateli s opuštěním platformy XP ještě nějaký ten pátek počkat - tedy (dodávám já) pokud se nejedná o přeskok z Wokna na nelétavého ptáka Tučňáka...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:To je prostě ta US politika - nezakazovat, ale znemožnit a to znemožnění chránit autorským právem - a pak když chudák uživatel stáhne krek nebo se nabourá do toho základu, napařej mu pokutu za porušení autorských práv. Přitom ten dotyčný človíček jen potřebuje zazálohovat SVÉ výtvory nebo legálně koupené/volně stažené softy - ale i v tom mu MRTVOSOFT brání.
Tak to ovšem, alespoň podle našeho zákona, není. A US politika v této oblasti tady nikoho trápit nemusí.
Co mě ale fakt rozčiluje jsou ti obligatorní kolektivní správci aut. práv - čti zákonem posvěcené vyžírky. Ješte, že v oblasti SW se to nepraktikuje, to bych musel asi střílet. Svoje věci si chci spravovat sám.