BU 4508 DX

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
amidamaruu

BU 4508 DX

#1 Příspěvek od amidamaruu »

neco jsem psal,ale vlakno mi to nevzalo.Vim,ze ten trandak je vcelku lacny(drazsi je postovne a balne)Ale jeste nevim,jestli po vymene toho trandaku mi to bude fungovat.totiz kolega zlomil tistak na lampe a toto se stalo.I kdyz jsem to opravil (dratkovym systemem)-i preizoloval, tak nemam zaruku ze to pojede.Na starym tistaku mam tr.D 2499 a chtel bych se poptat ktery se v tom dobre vyzna,jestli by se nedal provizorne zmenit,na zjisteni eventuelni dalsi zavady.Samozrejme potom tam vrazim, original.Podle meho nazoru,by zmena tr.nemela nic udelat.Ale ja jsem slaboproudar-amater.Napiste svuj nazor.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

To BU4508DX je výkonnější,jen nevím,zda má stejně uspořádané vývody jako ten původní 2SD2499.
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

Ten 2SD2499 je upořádáním vývodů stejný, ale jinak má menší U_ce a proud. Já jsem ale z textu nepochopil o co vlastně jde, jaký zlomený tišťák na lampě nebo kde:
"totiz kolega zlomil tistak na lampe a toto se stalo.I kdyz jsem to opravil (dratkovym systemem)-i preizoloval"

A taky proč je toto vlákno dvakrát, viz www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=24673

Killroy
amidamaruu

#4 Příspěvek od amidamaruu »

druhe vlakno je proto,ze jsem se spatne prihlasil a malem dostal ban.Anu clovek se musi cely zivot ucit.jaky ten tistak?Kolega znamemu opravoval telku a z casovych duvodu nestih nasroubovat zadni kryt,a ten znamy zakop o lampu a zlomil tistak na hrdle obrazovky(kde jsou dalsi soucastky).Proste 2 roky stara telka-za 19 litru,se vsim vsudy i s pripravou na digitalni vysilani a je na odpis(proste k popelnici).Daroval mi ji a ja se pouze bavim.Kdysi opravy televiz a jinych pristroju byl muj konicek.Pro celou ulici jsem opravoval za soucastky,flasku a elektriku.Po autonehode,s poranenim mozku a soucasnym otokem mozku a 5-tiletou vylukou si chci sam sobe dokazat,jestli jeste neco dovedu.Ale to kazdy vi,ze elektronika jde kupredu.Cely zivot jsem toho nazoru,-lina huba hotove nestesti.A co nevis,zeptej se.
Mysteri

#5 Příspěvek od Mysteri »

amidamaruu píše:druhe vlakno je proto,ze jsem se spatne prihlasil a malem dostal ban.Anu clovek se musi cely zivot ucit.jaky ten tistak?Kolega znamemu opravoval telku a z casovych duvodu nestih nasroubovat zadni kryt,a ten znamy zakop o lampu a zlomil tistak na hrdle obrazovky(kde jsou dalsi soucastky).Proste 2 roky stara telka-za 19 litru,se vsim vsudy i s pripravou na digitalni vysilani a je na odpis(proste k popelnici).Daroval mi ji a ja se pouze bavim.Kdysi opravy televiz a jinych pristroju byl muj konicek.Pro celou ulici jsem opravoval za soucastky,flasku a elektriku.Po autonehode,s poranenim mozku a soucasnym otokem mozku a 5-tiletou vylukou si chci sam sobe dokazat,jestli jeste neco dovedu.Ale to kazdy vi,ze elektronika jde kupredu.Cely zivot jsem toho nazoru,-lina huba hotove nestesti.A co nevis,zeptej se.

O.K. Tak nám daj info: Beží zdroj? Nabieha zvuk a tak podobne. Skrátka: Ako sa správa telka v súčastnosti? Čo si kde nameral? Máme totiž z toho zatiaľ chaos... 8O
A najmä: daj nám vedieť o akú telku ide. Typové číslo, značku, prípadne chassis. Potom budeme vedieť asi poradiť.
amidamaruu

#6 Příspěvek od amidamaruu »

amidamaruu

#7 Příspěvek od amidamaruu »

philipps l01. tam se najde schema
amidamaruu

#8 Příspěvek od amidamaruu »

philips
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“