Transmitter
Moderátor: Moderátoři
Transmitter
pouzivam ho v aute s 12V inštalaciou ale jazdim v robote s nakladakmi ktore maju rozvod 24V ked,že striedame s kolegamy 4 vozy podla potreby nie je možne aby som v kazdom instaloval 12V auto zasuvku,poradte,prosim nejake riesenie napajania
PeteBurns píše:V nákladáku je miesta dosť, daj tam stabilizátor s chladičom a je to
4auta = 4 "aparaty"
-
Návštěvník
Spíš tě bude trápit jiná věc - při poslechu hudby ať z SD karty nebo přes JACK konektor uslyšíš v tichých pasážích v rádiu takové "tikání hodinek". To se mi podařilo značně utlumit.
Navíc se mi to zdá drahé - když budeš hledat, najdeš toto zařízení nové za 11 dolarů (220.-Kč).
Jsou 2 moznosti, jak to zjistit. Bud to rozdelas a podivas se dovnitr, nebo zkusis nasledujici.
Dej napajeni napr 10V a zjisti odber. Pak dej 14V a zjisti znovu odber. Pokud nyni bude nizsi, je tam DC/DC menic, pokud bude vyssi, je tam stabilizator a pak musis nejaky ten bastl vyrobit.
breta1 píše:Nez zacnes s temi stabilizatory, zjisti si, zda v tom telese opravdu neni DC/DC menic. Protoze kdyz tam je, urcite pujde na 24V.
Jsou 2 moznosti, jak to zjistit. Bud to rozdelas a podivas se dovnitr, nebo zkusis nasledujici.
Dej napajeni napr 10V a zjisti odber. Pak dej 14V a zjisti znovu odber. Pokud nyni bude nizsi, je tam DC/DC menic, pokud bude vyssi, je tam stabilizator a pak musis nejaky ten bastl vyrobit.
tak som to otvorila nasielsom tam mc34063a +nejaky balast takze zajtra ho skusim pripojit na 24V podla katalogu by mal mc34063a zniest 40V