Jakou poradíte koupit televizi
Moderátor: Moderátoři
Jakou poradíte koupit televizi
Ty panely odcházeli u rady PX7 a 70. Nechapu kdo ti rek ze to servis neumi opravit a ze se to posílá do Německa. Ty panely Panasonik prostě nemění. Panasonik na to vytvořil interaktivní web a protokoli se posílají a trvá jejich schvalení nerentability. Oprava je nerentabilní a nevrátí ti peníze ale dají nový kus. Do německa se posílají na repas LCD Panely - bohuzel do trvá vic jak 30 dnů. Jinak řada PX80 je hodně dobrá. O nespolehlivosti se da mluvit u LG.Ralph píše:Uvažuji koupi nové televize a tak bych se chtěl poradit jakou by jste mi doporučili.Spíše se mi jedná o spolehlivost a minimální poruchovost.Uvažuji o koupi plazmy o uhlopříčce 107 cm a měl jsem vybraný model Panasonic TH42Px80 ale ted jsem celkem v rozpacích jelikož jsem se na internetu dočetl o panasonicu model Th42Px8 že není dobrý.Kazí se tam přímo plazmový panel a hodně zrovna u toho modelu odcházi a servisy to tady nedokáži opravit takže se tyhle modely posílají na záruční opravu do Německa a tam se to zdrží takže se oprava nestiha do 31 dnu a zakazníci dostávají dobropisy na vrácení celé kupní ceny.Jakou by jste mi teda poradili koupit plazmu.Já chápu,že vše se dnes kazí ale aspon at mám trochu jistotu v životnosti.
Tady je něco http://www.dtest.cz/lcd-a-plazmove-tele ... izni-triky