kvalitnejsi pecky za rotumnou cenu

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
benik3
Kontaktovat uživatele:

kvalitnejsi pecky za rotumnou cenu

#1 Příspěvek od benik3 »

Ahoj.Schanim nejake kvalitnejsi pecky (sluchatka) za rozumnou cenu. Nasel jsem treba sennheiser mx350 za 280kc. V testech dopadli docela dobre. Dik predem
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Nejlepsi je vyzkouset co ti sedne do ucha. Ja mam SENNHEISER MX 55 Street, maji takovy zvlastni uchyceni a celkem dobre hraji. Kazdej ti beztak bude doporucivat ty co se libi jemu.
benik3
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od benik3 »

a doporucene znacky?Vim ze dobry sluchatka dela koss nebo prave sennheiser
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od drabek06 »

Vyhni se KOSS Spark Plug ! Je to neco silenyho a nechapu jak to mohla ta fabrika vyplodit. Jinak mam jeste jedny Creativy a ty hrajou hezky basy a pistivy vejsky ze to trha usi a stredy zadny. Ted pouzivam k MP3 a mobilu sluchatka od Nokie HDS-3. Jsou to ty druhy sluchadla do pop-portu co se delaly. Udelal sem si k tomu prechodku pop-port - jack 3,5 a pohoda 8-) Z tech trech co zde popisuju maj ty Nokiacky nejvyrovnanejsi prednes v celym rozsahu frekvenci . . .
hrabosh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od hrabosh »

Já mám tyhle: http://www.sluchatka.net/7-sennheiser-cx-300/

A hrají výborně ... přesné basy, ale nechybí ani výšky a středy. Rozhodně bych si je koupil znova ...
MartyAA

#6 Příspěvek od MartyAA »

Ahoj, já mám Koss the Plug.
Mám je cca dva roky a jsem s nimi velice spokojený.
MaRtY
Crifodo

#7 Příspěvek od Crifodo »

Co to je rozumná cena.
V posledním příspěvku je odkaz na Sennheiser za 1090,- a popis o nich píše jako o levnějším modelu.
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Na tomhle rozcestníku: http://superforum.zive.cz/ si klikni na sekci "Audio, video, domácí kino (AVmania.cz)" a hledej tam - je toho tam o sluchátkách nejrůznějšího provedení, značek a typů na týden čtení...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stepa »

Rozumna cena za sluchatka je u me +- litr, jaka to je u tebe jeste nevim. Usi mame jenom jedny a kurvit si je a pripadne bolesti hlavy ze spatne tvarove navrzenych sluchatek za stovku...dekuji nechci. Ja mam Sony MDR-EX51LP, nemuzu si stezovat. Tlumi vyborne ruchy z okoli - ne uplne, cast propousteji, abys nebyl jak ve zvukotesny komore, obcas to pouzivam jenom jako spunty do usi, treba kdyz chci ve vlaku v klidu spat.

A nejaky testy na sluchatka...podle me blbost(maximalne takove voditko, jakym smerem se ubirat), kazdy slysime jinak, kazdy mame jine naroky, kazdy popisujeme podle subjektivniho nazoru. Jediny reseni je zajit do specialky a vyzkouset si nejake modely osobne na skladbach a zanru, ktery poslouchas, nektery hrajou lip rock, nektere lip vokaly, nektere lip basy. Hlavne nechod do marketu, tam te poslou do haje :)
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Crifodo

#10 Příspěvek od Crifodo »

Docela by mě zajímalo jak je to v poslechovém studiu při testování špuntů s hygienou. Každý exemplář pak asi po zkoušce nezahodí. Nebo na to navlíknou nějakej mikroten? to pak zase ovlivní zvuk.
O ceně sluchátek asi má cenu se bavit ve srovnání s cenovou relací toho, k čemu jsou zapojená. Sluchátka za dva litry k mp3 chrastítku za 400,- to je černý humor.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:Docela by mě zajímalo jak je to v poslechovém studiu při testování špuntů s hygienou. Každý exemplář pak asi po zkoušce nezahodí. Nebo na to navlíknou nějakej mikroten? to pak zase ovlivní zvuk.

V tom bych zase takovy problem nevidel...vetsina dnes vyrabenych sluchatek v cene od cca 500 vys ma gumove vymenitelne "spunty" , ktere se daji vymenit podle velikosti ucha(vetsinou 3 velikosti). Takze neni problem to oplachnout treba v jarove vode. S temi molitanovymi "zmetky" (podle me to je akorat zdroj bordelu a ruznych breberek v usich) se to resi vymenou toho molitanu(molitany dostupne za par/desitky korun).
Crifodo píše:O ceně sluchátek asi má cenu se bavit ve srovnání s cenovou relací toho, k čemu jsou zapojená. Sluchátka za dva litry k mp3 chrastítku za 400,- to je černý humor.

To je urcite pravda, ale jsou vyjimky(moc jich asi nebude), kde pomoci kvalitnejsich sluchatek dostanes lepsi vystup.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Odpovědět

Zpět na „Poradna“