Mám tuhle myčku asi 3,5 roku a nyní mi na displeji vypisuje stále chybovou zprávu C3.Setkal se již někdo z vás s touhle zavadou,co by to mohlo byt za zavadu?Po zapnuti myčky se okamžitě rožne na displeji C3 a stále v myčce beží vypouštěci čerpadlo na vodu.Myčku jsem rozebral zkontroloval veškeré bezpečnostní spinače i zda někde do elektroniky nevnikla voda a vše vypadá v pořádku.Nevim na co se zaměřit nyni.
Nepoznám umývačky riadu, ale v robote sme mali poruchu, už ani neviem ako sa prejavovala a problém bol v snímači hladiny, bol stále zopnutý, vznikla tam netesnosť a v hadičke ku hladinovému snímaču namiesto vzduchu bola voda. Skontroloval by som ho, keďže sa spúšťa črpadlo.
Tak jsem zkoušel proměřit i hladinový spínač vody zda je v pořádku a i jej profouknout a spiná při tlaku vzduch je i slyšet jak lupne membrána a přívodní hadičku jsem také profoukl a nikde nic vše v pořádku ale po zapnutí myčky do sítě se ihned spustí vypouštěcí čerpadlo a na displeji se ukaže zhruba na 10vteřin zbyvajicí čas mytí což je 24minut a pak hned se objeví chybová zpráva C3 a poté již myčka stojí na jednom místě a jen stále běží vypoštěcí čerpadlo a nereagují žádné funkce a ani ji nelze vypnout pouze se musí vytáhnout napájecí přívodní kabel ze zásuvky.Nenapadá vás ještě něco?
na ten mikrospínač jsem se již také koukal,pokud nadzvednu ten plovaček tak se myčka vypne již uplně,a pokud jej nechám v klidové poloze tak se chová myčka tak jak jsem uvedl výše.Takže by měl byt v pořadku asi ne?
Umyvacka AEG - chyba C3 = voda je tam, kde nema byt... stane sa to ked dlhsie nevycistim sitko, a voda pomalsie odteka. Ja to robievam takto : trochu ju povysuniem, preklopim asi na 45° dozadu, voda vytecie, zatlacim nazad, a umyva dalej ... Ale co som sa natrapil kym som nato prisiel...