Tesla AKZ-052
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
Tesla AKZ-052
-
Návštěvník
Anonym píše:dakujem za pocetne odpovede, takmer som ich nestihal registrovat a dakujem za obrovsku pomoc...
Kdybys trochu hledal, našel bys k AZK-052 celé vlákno. A jeho schéma je tu také: azk052.pdf
Killroy
Jsi drzej jak opice. Myslíš, že je povinností každého vysypat ti pytel zaručených a bezpečně bezplatných tipů? Na jiném fóru by tě už admin hnal s týdenním banem. Anonymy miluju, kopal bych je do řití sedmkrát týdně.
A sám do toho nelez-podle toho, jak se vyptáváš bys ten zesilovač moh ještě víc dokurvit, než je.
-
Návštěvník
Já s Vráblema nemám problém - ani jsem v minulosti neměl, těch pár mušek se vždycky nějak odchytilo. O dost větší problém s Vráblemi mám oproti minulosti teď - ty šmejdský QSA400,QSA600, Misony a podobnej hnůj akorát kazí bývalý fabrice jméno.
Nevím, možná máme na mysli každý jinou fabriku, já tam v 80. letech jezdil služebně a prostředí jsem důvěrně znal. Faktem je, že ty stovky závad v "pomerančích" byly už jen opravdu mušky..
Kdo je ale dělal a nechytil hned po prvním ASO, nebo smýkání AUA 230 kýlu, tak se naučil opravovat studeňáky, měnit elyty a většinou i upravovat kompenzace...
Nevím, ale takový dojem již nelze zkazit ani současnou výrobou následovníků...
-
Návštěvník
-
Návštěvník