edit: Genius K641
color 429 vypadli farbi
Moderátor: Moderátoři
stepa píše:Andreo, jakou mas klavesnici? Delal jsem asi na 20ti typech a vsude to fungovalo. At RedHat, Ubuntu, WXP, W98, notebooky, desktopy...jinak totiz zavinac nepisu, zatim nikde nebyl problem...ze ty musis mit pokazdy neco extra
Já to taky dřív používala, ale posledních pár let to nefunguje, ani doma. Fyzicky mám Logitech Cordless Internet Pro a logicky EN + CS(QWERTY), jestli to není tím QWERTY, v dávných dobách jsem měla QWERTZ.
Edit: Je to tim QWERTY
masar píše:Pravý Alt +v nefunguje, když je zapnuta čeština a funguje jako nápověda, když je zapnuta angličtina.
edit: Genius K641
Tak se snad nema cenu bavit o anglicke klavesnici, kdyz je na to primo klavesa ze?
Ale ze ti to nejde na ceskou je divne. Ted jsem prebootoval do WXP, abych to vyzkousel a chodi to normalne...standardne jedu na ubuntu, rozlozeni QWERTZ(holt zvyk je zelezna kosile, idealni by bylo se prenaucit) a zavinac chodi OK. Model Genius KB-21e.
to Andrea: no a mame jasno
Andrea píše:stepa píše:Ale ze ti to nejde na ceskou je divne. Ted jsem prebootoval do WXP, abych to vyzkousel a chodi to normalne...standardne jedu na ubuntu, rozlozeni QWERTZ a zavinac chodi OK. Model Genius KB-21e.
No dyť jo, je to tím QWERTY / QWERTZ, na té první to nejde, na té druhé ano.
Vzdyt jo...jsem psal ze mame jasno, dopisoval jsem to, ale asi pozde
A OMF propust se přeladí do normy B/G, takže tlačítko K-G nebude dělat nic a můžeš ho použít na něco jiného.