AR

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
oscilos

AR

#1 Příspěvek od oscilos »

Zdarec

Prosím vás sháním nějaký odkaz kde byly ke stahnutí ty amara nebo pokud někdo má shaním Rok 80 myslím 3 číslo má tam být nějaký regulátor na 6V a ja se naněj chci mrknout (hledal jsem snad 30 min a nepodařilo se mě to naleznout)

díky
Bulboa

#2 Příspěvek od Bulboa »

Jestli si chceč stáhnout všechny amara, tak myslím že na tomto fóru byly odkazy. Nemůžu to pdfko poslat přes förum, protože má přes 4MB. Napiš mi jaký máš e-mail (třeba i přes SZ) a já ti ho pošlu na mail.
Bulboa

#3 Příspěvek od Bulboa »

Trochu jsem to zjednodušil a dal jsem ti ho na ulož.to :wink: :
http://uloz.to/1030615/a1980-3.pdf
Jediná věc, pro kterou často ztrácíme trpělivost, jsou hodinky - ručičky jdou příliš rychle.
oscilos

#4 Příspěvek od oscilos »

nevim vcem je problem ale nejde me to stahnout! pismena male velke neci nefachci
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Máš na mysli regulátor k dynamu na aku 6V pro motorku ? Stavěl jsem , doporučuji . Dobíjelo už při volvoběhu .
Bulboa

#6 Příspěvek od Bulboa »

oscilos píše:nevim vcem je problem ale nejde me to stahnout! pismena male velke neci nefachci

Zkus jinačí prohlížeč nebo to zkus ještě jednou, mě to de naprosto normálně :wink:
Přílohy
áo.jpg
(224.58 KiB) Staženo 98 x
Jediná věc, pro kterou často ztrácíme trpělivost, jsou hodinky - ručičky jdou příliš rychle.
oscilos

#7 Příspěvek od oscilos »

snad milionkrat jsem to zkusil a neslo ale pak jsem sel na jinej komp kde byla opera a slo to

dik
Odpovědět

Zpět na „Poradna“