USB
Moderátor: Moderátoři
USB
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
To je milion moznosti co jsi mohl jeste vyzkouset, nebo to alespon napsat. Trochu premyslej, na tuhle zakladni diagnostiku ani nepotrebujes nejaky extra znalosti VT, staci logicky uvazovani.
forbidden píše:Mys je v poradku, na jinym PC v USB funguje? Jiny zarizeni v USBcku funguji (flash disky...). V jinym portu si ji zkousel, nebo to nechodi jen v jednom?
To je milion moznosti co jsi mohl jeste vyzkouset, nebo to alespon napsat. Trochu premyslej, na tuhle zakladni diagnostiku ani nepotrebujes nejaky extra znalosti VT, staci logicky uvazovani.
Myš je v jiném počítači funkční, takto se chovají všechny USB v počítači. Ostatní usb zařízení (foto, flash) stejné jako s myší.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Robosand píše:Stiahni si a nainštaluj program Uniblue Driver Scanner 2009 v2.0.0.26, ktorý sám rozpozná všetok hardware v PC, stiahne ovládače a nainštaluje, prípadne aktualizuje staré ovládače.
No ja nevim, s takovyma programama mam blby zkusenosti. Jak je neco moc chytry, vetsinou se to podela. Neco zdetekuje spatne a znefunkcni mi to. Radsi si vsechno projedu a stahnu sam. Jednou jsem takhle uveril Windows Update, ze mi nainstaluje novy ovladace ke zvukovce a samozrejme to totalne zmr...
ICE píše:forbidden píše:Mys je v poradku, na jinym PC v USB funguje? Jiny zarizeni v USBcku funguji (flash disky...). V jinym portu si ji zkousel, nebo to nechodi jen v jednom?
Myš je v jiném počítači funkční, takto se chovají všechny USB v počítači. Ostatní usb zařízení (foto, flash) stejné jako s myší.
Zdárec,
tak buď je zákl. deska v pr... nebo, což je pravděpodobnější, máš něco s ovladačema USB nebo podprogramem na rozpoznávání HW, rozmr.anej "Rundll.32.exe", viděl bych řešení - záloha dat, formát disku a nainstalovat WinXP znovu. Jednoznačné.
obraz vypáliš v neru a potom nabotuješ z toho cd , a hned si overíš či je chyba HW alebo SW