Zapínaní Nokie 3510 C

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Zapínaní Nokie 3510 C

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Už asi chvíli se mi stává že když ráno chci zapnout mobil tak asi průměrně 3 krát zhasne displej a potom je ok ale někdy ho musím znovu zapnout znovu mám tam paměťovou kartu 1GB mám tam různé java aplikace byl koupený O2 ale je provozovaný s vodafone SIM mohlo mu uškodit nakonfigurování služeb vodafone?díky předem
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Vyndej kartu a udělej mu reset.Buď v menu ,tovární nastavení můžeš vyzkoušet nebo Master Reset přez čudle,postup si najdi na netu podle telefonu.Na mojem to je zelenej + 3 a * držet a zapnout telefoun.Asi je už zaplácanej nějakým softíkem moc.Já u mojí Nokie to musím tak jednou za rok taky udělat.
bittejojo

#3 Příspěvek od bittejojo »

Na www.nokia.com si stiahni program Nokia PC Suite a pomocou neho aktualizuj softvér telefónu.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

xxxe píše:Vyndej kartu a udělej mu reset.Buď v menu ,tovární nastavení můžeš vyzkoušet nebo Master Reset přez čudle,postup si najdi na netu podle telefonu.Na mojem to je zelenej + 3 a * držet a zapnout telefoun.Asi je už zaplácanej nějakým softíkem moc.Já u mojí Nokie to musím tak jednou za rok taky udělat.

byl tam vadný BGA obvod, jsem to měl v záruční opravně
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“