technics pg380

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rolland

technics pg380

#1 Příspěvek od rolland »

Zdravim,mám cd přehravač technics pg380,lisované cd OK,ale nenačítá některé méně kalitní pálené CD a když už se mu podaří je načíst tak sice neskáčou,ale v reprodukci se objevuje praskání jako kdyby bylo cd poškrábané.Taky jsem zjistil,že když nenačte třeba první skladbu,ale načte délku a počet stop tak když zapnu rovnou třeba poslední tak hraje vpohodě-čitelnost je nejlepší u okraje cd a rapidně se shoršuje směrem ke středu,všiml jsem si toho u více cd.Mechaniku jsem perfektně vyčistil ale zlepšilo se to o minimum.Zájimalo by mě jsetli se to dá dat ještě nějak do kupy,tohoto jsem si všiml už u více mechanik,které se mi dostaly pod ruku,vypadají jako kdyby zrovna vyjely z výroby,ale nechce se jim číst.
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

A tie palene ti idu na inych veziach? Akou rychlostou su palene?
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
ok1umb

#3 Příspěvek od ok1umb »

Pokud to máš pálené na něčem málo kvalitním jako třeba "MULTIDISC" tak není divu. Zatí se mi osvědčují "VERBATIM" Navíc by asi stálo za zkoušku dotáhnout laser, ale opatrně!
Zdravím Míra UMB
rolland

#4 Příspěvek od rolland »

Verbatimky jedoucelkem dobře jenom při rychlém přetáčení má trochu problémy,sony,imation apodobně se vůbec nechytají akdyž jo tak vreprodukci je praskání.Většina CD je pálená rychlostí 8x některé dokonce 4x.Každopádně v jiných přehrávačích jedou tyto cd bez nejmenších problémů.
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

Bohužel optika v tom CD přehrávači asi bude na konci sil (nebo zaprášená?) :(
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“