automatické zapínanie subwoofera

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
greenhorn

automatické zapínanie subwoofera

#1 Příspěvek od greenhorn »

Ahojte, nemáte niekto schému zapojenia na zariadenie, ktoré by automaticky pri zapnutí receiveru zaplo aj aktívny subwoofer a naopak. Vopred ďakujem za odpovede. :roll:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

A jak to chces resit? Zapnout pri detekci audio signalu na linkovym/silovym vystupu(to ale vylucuje zapinani aktivnim subem)? Nebo pri zvyseni odberu ze site? Da se to podle me resit vice zpusoby.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
greenhorn

#3 Příspěvek od greenhorn »

Myslím, že by to stačilo aj pri detekcii signálu na linkovom výstupe. Ale v podstate to je jedno, hlavne, aby to plnilo svoju funkciu.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stepa »

Patrne se nechces stourat v tech "aparatech". napriklad jedno mozne reseni:

Pouzit vox, treba tady:
http://www.barak.cz/stranky/radioklub/stavebnice/vox.htm. Neco vyslo i v amaterskem, pokud se nepletu(mam zato ze z toho jsem to bastlil). Zapoj ho na nejaky vystup toho receiveru, na relatko(dostatecne dimenzovane) pripoj napajeci vidlici toho subu. Po prichodu signalu ti to sepne sub a bude ti to hrat. Otazkou je, co to udela v hluchych pasazich, jestli se to nebude vypinat, to by chtelo potom vychytat.
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Stačí, když si zadáš do Googla "Zásuvka MASTER - SLAVE" nebo "SÍŤOVÁ ZÁSUVKA...." . Dokonce se to dá i koupit...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stepa »

EKKAR píše:Stačí, když si zadáš do Googla "Zásuvka MASTER - SLAVE" nebo "SÍŤOVÁ ZÁSUVKA...." . Dokonce se to dá i koupit...

Vidis to, to jsem uplne opomenul, ze se to da koupit hotovy :roll:
Naposledy upravil(a) stepa dne 16 pro 2008, 21:26, celkem upraveno 1 x.
bu2520

#7 Příspěvek od bu2520 »

já osobně to mám už vymyšlené z fabriky a vzadu zesáku mám relém ovládanou zásuvku osobně bych to do přístroje dodělal podobným způsobem.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“