DVD rekorder LG RH278H je už doma :)
Moderátor: Moderátoři
DVD rekorder LG RH278H je už doma :)
prikladám odkaz na celkom fajn recenziu: http://www.tvfreak.cz/art_doc-A80436B8ECEA43ABC12572F7000C9AE6.html
-
OKOLOIDUCI
-
OKOLOIDUCI
Tento přístroj nahrává televizní vysílání pouze na
pevný disk. Pokud se pokusíte nahrát televizní
program v režimu DVD, přístroj se automaticky
přepne do režimu HDD (pevného disku) a začne
nahrávat.
- Přílohy
-
1.JPG- (35.76 KiB) Staženo 139 x
Auto recenzie k RH278H P2L sa vyjadruje že je možný zaznam priamo na disk DVD aspon to z toho textu usudzujem. Ale osobne ani mi to tak moc nechýba, väčšinou je výhodne si to nahrať na HDD a tak vypáliť. prechodzí stroj vypálil za dobu aktívneho používania okolo 190 diskov DVD (samozrejme pre vlastnu potrebu) a prehral dokopy okolo 300 diskov, raz sa mu dostalo vyčistenie optiky (iba prevencia , nevyskitla sa žiadna vada v palení alebo čítaní) tak isto som týmto spôsobom digitalizoval pesničky z MC kaziet. takže neviem ako večšina ale ja a švagol sme s LG rady RH spokojný.
ešte som chcel dodať že na predošlom stroji RH277H nemám to malinke logo upozornujuce na kompatibilitu prehravania windows media suborov , ani v navode na obsluhu to tam nieje vyzobrazené. preto som písal že je to PRE MŇA novinka. Inač rekorder mam "poistený" na zaručnu dobu 48 mesiacov takže si žiadne obavy nerobím.
Díky pekne
tak aké scartky používate vy ? díky