výstup předzesilovače?

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
lbs

výstup předzesilovače?

#1 Příspěvek od lbs »

zdravím všechny bastliče!
mám v plánu pořídit si autoradio panasonic.
je tam zadní výstup předzesilovače - levý a pravý - 2 cinche.
Jde mi o to, k čemu to je vlastně určený.
Doufám, že je možný k tomu píchnout třeba woofer se zesilovačem, ale nevím je-li to tak. Měl jsem za to, že na to je normálně jeden cinch/jack.
Můžete mi to někdo vysvětlit pls?
Thx
brtnik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od brtnik »

Buď je tam výstup pro subwoofer (pak je to jeden cinch) nebo linkový výstup pro vnější zesilovač (stereo levý + pravý kanál zvlášť - 2 cinche).
lbs

D

#3 Příspěvek od lbs »

Díkes chlape, to jsem potřeboval vědět - takže tam můžu prdnout aktivní woofer, nebo zesik a woofer - ale to už se ujišťuju jako nesvéprávnej.
Dík a měj se.
brtnik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od brtnik »

Subwoofer jen v případě, že má L+R (oddělené) vstupy a vestavěnou výhybku. Má-li jen jeden vstup, bude třeba ještě výhybka nebo zesík s výstupem pro SW.
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

Zkus napsat konkretni typ zesilovace k tomu woofu. Vetsina jich ma dvoukanalovy vstup a nastavitelnou vyhybku. Woofer se pak casto pripojuje jako mono do mustku. ale musi to ten zesilovac umet!!!!
Internet - metla lidstva
lbs

rezis:

#6 Příspěvek od lbs »

zatím žádnej typ ani wooferu ani zesiku nemam. Chci to prave poridit tak, abych pak na to necumel jak tele s tim, ze to nejde propojit.

Budu kupovat prehravac, kterej ma 2 vystupy z predzesilovace levy a pravy.
K tomu bych chtel bez zbytecnych komplikaci pripojit zesik + woofer.
Idealne abych ty dva vystupy z predzesilovace propojil cinchema do zesiku, a ten potom do wooferu (taky asi dvema kabelama) - nikdy jsem to nedelal, tak mozna placam uplny picov...
Anebo dva cinche z predzesilovace radia rovnou do aktivniho woofru (ktery bude mit dva vstupy)
A von woofer je asi dycky mono ne?? takze by teoreticky melo stacit tam pripojit jen jeden vystup? Tim by asi ale dochazelo ke zkresleni, nebo by byl ozvuceny jen jeden kanal ne?
Díkes za odpovědi a trpezlivosť
L
jopein

#7 Příspěvek od jopein »

přečti si http://www.tuning-cb.net/modules.php?na ... icle&sid=2
snad je to , co hledáš
jako zesilovač třeba toto http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... 6d11f726fe
já bych si asi koupil hotový s vyššímm výkonem.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“