mi-ro píše:Kdyby si na sebe měli vydělat tak pochcípají za 14 dní a mě by nes-raly pořád uzavřený závory v Chlumci pře prázdnejma vlakama.
Jo zavory na Bydzov jsou kolikrat peknej opruz
Moderátor: Moderátoři
mi-ro píše:Kdyby si na sebe měli vydělat tak pochcípají za 14 dní a mě by nes-raly pořád uzavřený závory v Chlumci pře prázdnejma vlakama.
Variola píše:............. je to těžké, nejsou lidi. Lidí v provozu je totiž méně a méně (o to více jich je jinde...). .......................
Variola píše:Také nechápu,proč se stále zdražuje a tím se odrazují další a další lidi, ale to prostě člověk ze spodu nijak nemá šanci ovlivnit. To je stejné, jako vytíkat řidiči autobusu, že jsou drahé lupence![]()
Jirky píše:Třeba chtějí odradit poslední zákazníky na lokálních tratích (přejdou na autobus), aby je mohli pak v klidu zrušit.
EKKAR píše:...Veškerá dopravní obslužnost regionu tím dostala tak na (_!_), že opravdu je mnohem lepší jezdit autem, než vlakem - a to dosud platíme za stát s nejhustší železniční sítí ne-li na světě, pak v Evropě určitě. Jen ji jaksi neumíme využít ku prospěchu svému - nebo lépe řečeno NECHCEME...
EKKAR píše:A vůbec nejlepší vopruz je nařízení, že EC a podobné vlaky staví pouze v krajských městech - takže v Pardubicích a v Olomouci ano, ale v České Třebové, ležící téměř uprostřed a navíc na důležité křižovatce magistrálního koridoru (trať 010) s tratí na Brno (260, jestli si to ještě dobře pamatuju) tyto vlaky nestaví.