Mode switch v PANASONIC NV-SD400EU
Moderátor: Moderátoři
- Peterseal
Mode switch v PANASONIC NV-SD400EU
Ako ho mam otvorit a vycistit? Staci liehom?
dakujem
peter
- Přílohy
-
MODE SWITCH 1.JPG- (129.03 KiB) Staženo 140 x
-
MODE SWITCH 2.JPG- (115.74 KiB) Staženo 124 x
prajem veľa štastia
durkovic píše:k odstraneniu oxidacie striebra používam overený SIDOL ešte ČSR výroby a funguje to , alebo použijem kontakt 61. vyčistím , necham uschnuť, nadesiem jemnu vrstvu vazelíny zmiešanej s grafitom , zložím a hotove. tagrafit vazelinka čo som si "umiešal" mi celkom zachránila tri switche, šlapu dodnes , jeden z nich už tretím rokom
prajem veľa štastia
ano aj to sa stalo, holt takto opravený switch nefunguje všade napr panasonic mi takto "namastený switch" nevzal , jakmile som kazetu zasunul , video ju vzalo a obratom vyhodilo spät s hláškou Err. ine to fungolalo bez problemov ako u starých JVC s tahovým switchom alebo u samsungu. ak to nefunguje s to vazelínou tak použijem iba ten kontakt 61 necham chvíľu postať a potom zložím.
- Peterseal
zajemce píše:Tento problém jsem řešil snad milionkrát.Pokud si na to troufneš,tak pájkou nahřej zatemování na straně ozub kolečka a toto stáhni. Po vyčištění a napružení kontaktů nasaď a znovu pájkou zafixuj.Splést nasazení nemůžeš - je tam ploška a nedovolí ti to ozub. kolečko dát jinak.
Taze mam zahriat toto? A potom to od seba oddelit?
- Přílohy
-
MODE SWITCH 1.JPG- (130.11 KiB) Staženo 146 x
-
Straw