HDD/DVD Recorder LG-RH277H

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jacobs »

Tak dneska jsem si šel do prodejny pro reklamovaný rekordér a světe div se stihli to za 14dní ,dle výpisu ze servisu byla provedená výměna DVDR Driveru čili komplet mechanika. Tak snad už bude všechno OK.
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od durkovic »

:aplause: :agree:

tak to je dobré, servisješikovný :) prajem len všetko dobré a veľa vypálených filmov :) 8-)
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jacobs »

Téda asi tam dali nějakou bombovní mechaniku neboť oporoti té původní načitá neskonale rychle i DVD-RAM ,tak teďka to jede podle mých představ jak by tomělo fungovat,tak snad to vydrží a něco se zase nepose*e....
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od durkovic »

to jacobs:

ešte som sa chcel spýtat ake disky DVD-R používaš vo svojej RH277H? Ja som používal prepísane SONY a nemal som problem po celu dobu, tak isto verbatim a TDK, dokonca si to veľmi dobre rozumelo aj s diskami PROFORMANCE. Ine som ani neskúšal kedže tieto som mal overene že bežia dobre. Ake disky používaš ty ?

dík
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jacobs »

DVD-RAM používám od Panasoniku a DVD-R+R TDK ,EMGETON,MEMOREX,SONY. Podle mě si myslím že co se tam šoupne tak pojede. U DVD rekorderu Panasonic DMR-E55 se mi nestalo za celou dobu použivání že by nějaké nenačetlo nebo nenahrálo.Jak jsem donesl domů to LG tak do toho cpu všechno a zatím funguje bezchybně,tak snad už něco vydrží.Ona ta mechanika asi byla už od novoti nějaká vadná neboť DVD-RAM načitala dosti dlouho a některé originální DVD nepřehrálo vůbec,psalo to vadý disk.Ale co je ze servisu doma tak vše naprosto v pohodě.
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od durkovic »

dík jacobs, tak som nakoniec kupil 10ks DVD-RW , jeden DVD-RAM, jeden DVD-R DL a jedno DVD-R všetko od verbatimu. čo sa týka načítanbia DVD-RAM u predošleho LG RH277H tak to mi šlo vždy v pohode a neboli problemy, ako píšeš mohla to byť už mechanika od výroby nejako "načatá"
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od durkovic »

zdravím,

nechem zakladať nove tema kedže sa to týka rekorderu RH-278H

Mam menší problem, potrebujem momentalne prepojiť rekorder s TV pomocou RF koax kabla. Všetko som prepojil, spustil pre istotu prehravanie filmu DVD, a žačal ladiť manualne tuner v TV, prešlo to všetky rozsahy ale obraz z DVD to nenašlo, tak sa pýtam skusenejších - má tento DVD rekorder nejako deaktivovaný výstupný RF modulator ? totiž v navode som nikde nenašiel ako by sa dal napr. zmeniť výstupný kanál RF (obvilke 36. kanal UHF). nikde o tom nič nepíšu. tak už začínam pochybovať či tento rec. takým niečim disponuje ?

diky za radu
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jenys »

Jacobs píše:Mám tento DVD recorder od LG asi 6tý měsíc a první závada je na světě,nenačte vůbec zádný DVD Disk ,originalní DVD jen roztočí a napíše neznamý disk, DVD-RAM ani neroztočí no a čisté k záznamu nevidí,jediné co přehraje jsou disky CD jinak nic. Setkal se tady někdo s tímto problémem? V PC mám také vypalovačku od LG a jede zcela bez problému. Čím to je? Recorder i tak celkově dost hřeje ale to bude asi od HDD!

Ahojte, já mám DVD HDD LG RH 199S 250G asi dva roky a zatím jsem s ním spokojenej, maká v pohodě, jak na HDD, tak na DVD. Na DVD nahrávám jen z HDD, jinak to pro mně nemá význam. Maximálně mi vyhovuje možnost nahrávání a současného přehrávání již nahraného, to v případě, že se vrátím dřív, než skončí záznam :wink:

Já bych řekl, že asi pořád je tu cena a výkon a v tom je LG větší lákadlo pro koupi. Tehdy jsem koukal na Panasonica, ale měl menší disk, větší cenu. Tohle DVD HDD jsem koupil v akci za deset tisíc a jen se po nich zaprášilo, jejich cena se tehdy pohybovala okolo 16 000Kč, takže 10 000 byl tahák. Jasně, že nějaký Japonec je lepší, tedy aspoň pokud bude i Made in Japan, ale ta cena je .... :roll: :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od durkovic »

zdravím, napodobne sa pridávam , som za LG, mam od nich v obývaku všetko cez TV , VCR , HDD/DVD, Midi HiFi. a v pc tu mam tak DVD-RAM palirnu od LG a to priamo vytiahnutu skoro z koša v jednej firme. vyčistil som optiku a vodiace tyčinky pre optiku a odvtedy už maká rok aj pol k plnej spokojnosti. TV LG 72cm už maká 4 aj pol roka bez zavad , dnes po prvý krát som dal dole zadný kryt a povysával to tam pre istotu (prach je v TV veľke svinstvo). takže s LG len spokojnosť, teraz planujem do kuchyne novu mikrovlnu , taktiež pokukujem po LG , nejaku 800W a s pekným desingom.

Obrázek

otvorená TV LG

Obrázek

Obrázek
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jacobs »

Na DVD rekorderech modulatory jako u klasického videa nejsou,musíte se spokojit se scartem ,cinch ,S video a HDMI ,dnes už má každá televize scart a cinch taknač to tahat přez koax, když se dnes všechno digitalizuje proč to převádět zpět do analogu.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jenys »

durkovic píše:zdravím, napodobne sa pridávam , som za LG, mam od nich v obývaku všetko cez TV , VCR , HDD/DVD, Midi HiFi. a v pc tu mam tak DVD-RAM palirnu od LG a to priamo vytiahnutu skoro z koša v jednej firme. vyčistil som optiku a vodiace tyčinky pre optiku a odvtedy už maká rok aj pol k plnej spokojnosti. TV LG 72cm už maká 4 aj pol roka bez zavad , dnes po prvý krát som dal dole zadný kryt a povysával to tam pre istotu (prach je v TV veľke svinstvo). takže s LG len spokojnosť, teraz planujem do kuchyne novu mikrovlnu , taktiež pokukujem po LG , nejaku 800W a s pekným desingom.

No jasan, také mám rád tuto značku, mám i domácí kino LG HT552TH a také spokojenost. Takže tato značka se mi celkem líbí a pak se uvidí, jestli vydrží :wink:

Ale telku jsem vzal od Sharpu, tam jsem byl z více stran varován, že TV LG není moc dobrá, Samsung neuměl to co bych chtěl a nakonec to byl Sharp ve slevě. Ten Sharp Aguos LC32D44E-BK je pěkná a má i vyrovnávání hlasitosti u reklam, což je dobré a malou spotřebu. Ve spojení s domácím kinem, docela dobrý zážitek a nahrávky z DVD rekordéru, také dobrá kvalita i na SP. Zatím jsem spokojenej :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jacobs »

Ono značka dnes již moc neznamená ,posrat se může cokoliv,na vánoce jsem si koupil LCD televizi 32"palcu od LG typ 32LG5700 již z FullHD rozlišením a zatím jsem spokojen, tak snad chvilku vydrží, uvidíme. 8O
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “