volany ucastnik neni dostupny
Moderátor: Moderátoři
volany ucastnik neni dostupny
mi - ro : myslím, že máš smolu na preťaženú bunku, na mobile máš síce signál ale volajúci nemá k dispozíci prenosovú cestu a preto mas pre neho "vypnuty mobil".
Třeba když ve dvě ráno začne zvonit telefon a tam se ozve memobox, že mám ve schránce urgentní zprávu uloženou před šesti týdny v osm večer. Místo zprávy jen zafunění a zavěšení.
Jednak jsem ten večer mohl telefon zvednout (ale proč, když nezvonil, že?), jednak nevím, jak se zpráva označuje za urgentní a nikdo na infolince mi tu možnost nevysvětlil. Letos se to stalo jen dvakrát, loni jsem už kvůli tomu žádal o deaktivaci memoboxu (telefonem, mailem i písemně), to bylo asi šestkrát. Vždycky to odnesla nějaká operátorka, co za to nemohla, protože přepojit na nikoho zodpovědného nějak nešlo. Ale memobox mám aktivní dodnes.
Takže nějaká SMS o nepřijatém hovoru, který vlastně nepřišel, mě už nerozhodí.
Ale vrazdil by som za pravidelne posielanie SMSiek z banky o tretej rano vzdy v sobotu a nedelu - oni su uplne posahany tam vsetci . 1500x je to v systeme nastavene aby chodili SMSky len medzi 8:00 a 22:00 ale proste dojde vikend a 3:01 rano zvoni mobil a tam SMSka z banky ze som si pred tromi dnami vyberal peniaze a oni nevedia ako sa to vzdy stava - zazalovat ich zato normalne .
A kutilmile - nelituju tě