ZDROJ FRONTIER ATX 400W (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
ZDROJ FRONTIER ATX 400W (přesunuto)
Kde by ste hladali chybu v tomto zdroji ?? Je to dost obtiazne hladal pretoze som skusal ho zatazovat napetia ma v poriadku vsetko sedi , kondenzatory napohlad dobre ... kde by som mal hladat zavadu ??
Spociatku som si myslel ze to zapina doska lenze odvcera je v nej iny zdroj a uz vsetko funguje ako ma , dlhodoby spanok atd. s tym FRONTIEROM sa vzdy PC zapinal .
Dakujem vam za vase rady .
jezevec píše:Máš to v záruce, tak to reklamuj.
Aha cize sa musim najskôr rozhodnut ze ci to opravit sam alebo zaniest na reklamaciu ,, v zaruke samozrejme je lenze uz ma na RMA dôkladne informovali ze reklamacia toho = 30 dni .
To si to radsej spravim sam ,, este piste kde by mohla yt chyba a teda ci je to vôbec opravitelne bez toho aby som vymenil polku zdroja .
Mnoho zdaru přeje Kocůr.
Kocur píše:No asi ti moc nepomůžu,ale chci tě ubezpečit,že jsem měl ten samej problém a týkal se mýho bráchy,dal jsem mu jinej zdroj a je to OK.Ještě jsem se na něj nedíval,ale věřím v elektrolyty,ale po půl roce?U nás je reklamační doba za zákona 2roky,takže si zjisti jak je to u vás,ale moc se mě to nezdá 30dní,to tak max.na vrácení peněz,ale vše je možné v dnešní době.
Mnoho zdaru přeje Kocůr.
No ved tym ten technik naznacil ze do 30 dni trva reklamacia ... takze velmi dlho