ARV161 z ARS9204
Moderátor: Moderátoři
ARV161 z ARS9204
-
tesla.webpark.cz
Prozatím tyto bedny uskladním. Mám jiné, které někdo vyhodil ke kontejneru, zželelo se mi jich a tak jsem si je vzal domů. Domácí výroba, osazeny každá ARZ669 + ARV161, hloubkový připojen přímo, výškový přes kondenzátor 14mikroF. Tak přemýšlím jestli nedat výškáč z těchto beden do výše popisované soustavy ARS9204. Je tovární, má výhybku a asi i lepší parametry. Co myslíte?
A otázka na závěr, jak to vnímáte, když vidíte takto vyhazovat staré poctivé TESLY, když jsou mnohdy nahrazovány čínskými chchlátky ve skříni z 5mm dřevotřísky? Mně srdce krvácí a takovýmto nálezům poskytuji azyl na půdě, kde mohou odpočívat mezi jinými poklady (sbírám elektronková rádia).
Sendyx píše:Přetížení, zakmitávající zesák, mizerný kondík. Zkrat ve starých papírákách je častý.
Papírák je krabicový kondenzátor? Ve funkční bedně jsou dva krabicové kondy (jeden dvojitý) a jeden hovňák, ve druhé bedně jeden krabicový, jeden hovňák a dva bipoláry v modré bužírce. Mohl by to být špatný hovňák spíš než krabicový kond, bipoláry byly údajně spolehlivé.