MSI P35 Neo-Fi
Moderátor: Moderátoři
MSI P35 Neo-Fi
Mám zakoupený tyto kompnenty:
DIMM DDR 2GB,800MHz,CL4(4-4-4-12),KINGSTON HypeX (kit z 2)
MSI MB Sc 775 P35 Neo-FI, Intel P35, 4xDDR2, 5xSATA2, FSB 1333,1394
HDD je jedno
Sappihire VGA ATI Radeon HD 4550,512 MB GDDR, 64-bit, 600/800, DVI-I/TV, PCI-E
Závada je, že po zapnutí PC se ukáže hlavní logo, klávesnice jen problikne a logo svítí pořád a dál se nehne.
Vše jsem odpojil a je to stejný.
Myslím, že základní deska je KO.
Měl by ještě vliv zdroj? Všechny napětí mě ukazuje dobře, ale +12V,-12V mám 11.8V a -11,2V. i na prázdno.
Děkuji
S pozdravem
MiFa
Přesně tuhle závadu mi totiž tahle deska dělala s proceserem E8400. Jde o to že ty desky dlouho putovali a je v nich starý BIOS, který tyhle nové procesory neumí. Vyřešil to jeden telefonát s technickou podporou MSI.
Protože byla nová tak jsem to raději odnesl do obchodu na reklamaci. Sice na mě koukali jako na blázna když sem na ně vyrukoval že potřebuju nahrát nejnovější BIOS kvůli procesoru, ale vyzkoušeli a uznali reklamaci.
Deska naběhne - proto probliknou kontrolky na klávesnici, najede logo...
Ale pak detekuje neznámý procesor a zamrzne.
Mám tento typ procesoru a sháním desku, která opravdu bude funkční. Typ desky MSI P35 Neo-Fi
, co jsem měl byla druhá a s tím, že je novější verze BIOSU, už mně nebaví čekat na reklamaci a proto se ptám Vás, kterou desku doporučit.
Děkuji za radu.
S pozdravem
MiFa
CPU INTEL Core 2 Duo E8500 3,16GHz(1333MHz) 6MBL2 LGA775 - BOX
To vypadá že sis desku koupil přes NET u dobrýho obchodníka. Já taky nakupuju přes NET, ale reklamace mi řeší kámoš osobně já tam jen zavolám. Takže tuhle (MSI P35) ráno odnesl na reklamaci s tím že nefunguje s 8400 a odpoledne mi ji už přivezl. To je právě ten rozdíl mezi počítačovou firmou a kanceláří prodejce, kde sedí mladá holka co ničemu nerozumí.